Home » Cultură » B1 TV va difuza duminică, de la ora 16.00, documentarul „Ascensiunea lui Zelenski”, în premieră în România

B1 TV va difuza duminică, de la ora 16.00, documentarul „Ascensiunea lui Zelenski”, în premieră în România

Publicat: 25.03.2022
B1 TV va difuza duminică, de la ora 16.00, documentarul „Ascensiunea lui Zelenski”, în premieră în România
Sursa foto: Profimedia

Postul B1 TV va difuza duminică, ora 16:00, documentarul „Ascensiunea lui Zelenski”, în premieră în România. Documentarul este un portret al președintelui Ucrainei, din copilărie și până în prezent.

În film se face referire și la perioada în care Volodimir Zelenski era un simplu comediant și, mai apoi, actor. Cariera TV a lui Zelenski l-a făcut să fie extrem de popular nu doar în Ucraina, ci și în Rusia.

Serialul TV în care juca rolul de președinte al Ucrainei l-a propulsat spre cursa electorală pe care, spre surprinderea multora, a câștigat-o detașat, cu 73%.

Un serial TV l-a propulsat ca preşedinte

De asemenea, în acest documentar se pune accentul și pe rolul social media atât în timpul campaniei electorale, cât și în timpul conflictului cu Rusia. Volodimir Zelenski a folosit eficient acest canal de comunicare pentru a mobiliza ucrainenii, dar și pentru a transmite mesaje către comunitatea internațională.

Filmul a fost produs la mijlocul lunii martie 2022 și cuprinde și o analiză a actualului război lansat de Rusia împotriva Ucrainei. Duminică, ora 16:00, „Ascensiunea lui Zelenski”, pe B1 TV.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase