Prima pagină Cultura

Marea Confruntare a Razboinicilor! Alege cel mai puternic luptator

Redactia Descopera.ro | 04.23.2010 | ● Vizualizări: 855
Marea Confruntare a Razboinicilor! Alege cel mai puternic luptator     razboinici, luptatori, batalii, marea confruntare a razboinicilor, cel mai puternic razboinic, cel mai mare razboinic, Berserker, cavaler Hwarang, Aztec, Mameluc, zulu, ninja, spartan, eskrimador, sioux, mongol, templier, shaolin + zoom
Galerie foto (30)

DESCOPERA.ro a declansat Marea Confruntare a Razboinicilor! Alege-ti luptatorul favorit si propune-l pentru titlul de cel mai mare razboinic.

Vreme de doua luni de zile, urmareste in fiecare vineri luptele dintre cei mai duri si temuti combatanti din toate timpurile si decide soarta fiecarui meci in parte. In finalul acestui turnir, nu va ramane decat un singur razboinic, cel ales de tine... Cel mai bun dintre cei mai buni.

Te-ai intrebat, vreodata, care a fost cel mai eficient razboinic care s-a nascut pe Terra? Carei civilizatii a apartinut el si care au fost atributele nemaintalnite care l-au transformat intr-un erou de neinvins?

DESCOPERA.ro iti prezinta 16 razboinici de pe 5 continente, 16 razboinici - maestri desavarsiti in manuirea armelor albe, in arta camuflajului si a intimidarii adversarului, 16 razboinici care aspira la marele titlu. In fiecare vineri, noi ii aducem fata in fata, intr-o inclestare epica, iar tu vei decide care dintre ei va iesi castigator.

Regulile turnirului "Marea Confruntare a Razboinicilor" sunt simple: razboinicii apartin perioadei antice sau medievale, iar in luptele epice pe care ti le propunem nu folosesc cai sau masini de lupta. Tot ceea ce conteaza in batalii este pregatirea luptatorului, maiestria sa in manuirea armelor albe, abilitatile defensive, ferocitatea si, nu in ultimul rand, capacitatea lui de a te convinge pe tine ca este cel mai bun. Si asta pentru ca alegerea ta va decide castigatorul din fiecare infruntare.

Pentru a sustine razboinicul preferat, trebuie sa completezi formularul campaniei de la finalul fiecarei batalii, prin care ne trimiti numele luptatorului care vrei sa iasa castigator.

Vreme de doua luni de zile, in fiecare zi de vineri, ai parte nu de una, ci de doua confruntari. Citeste, informeaza-te si afla ceea ce redactorii DESCOPERA.ro au de spus despre fiecare luptator in parte. Noi, in calitate de avocati ai razboinicilor, vom incerca sa te convingem de superioritatea fiecarui luptator in parte, iar tu vei decide cine este invingatorul. Cei 16 razboinici sunt impartiti in 8 grupe. In fiecare grupa au loc doua batalii si din fiecare grupa ies doi castigatori. Castigatorii grupei I se vor lupta, in etapa superioara a Turnirului, cu cei care vor castiga grupa III, iar castigatorii grupei II cu cei din grupa IV.

Marea Confruntare a Razboinicilor a inceput! Ajuta-ne sa aflam cine a fost cel mai mare razboinic al planetei!

*

MAREA FINALA. a avut loc intre NINJA VS SAMURAI. 72% dintre userii DESCOPERA.ro au decis ca Samuraiul merita sa castige turnirul Confruntarea Razboinicilor si sa primeasca titlul de cel mai mare razboinic din toate timpurile!

*

SEMIFINALE. Decide cine dintre cei 4 luptatori care au supravietuit Etapei Superioare a turnirului, merita sa ajunga in Marea Finala! Ramai alaturi de DESCOPERA.ro si voteaza-l pe cel mai mare razboinic din toate timpurile.

PRIMA SEMIFINALA. TEMPLIER VS SAMURAI. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii:SAMURAIUL (ales de 51% dintre userii DESCOPERA.ro).

*

A DOUA SEMIFINALA. BERSERKER VS NINJA. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: NINJA (ales de 53% dintre userii DESCOPERA.ro).

*

ETAPA SUPERIOARA. In urma voturilor voastre, din cei 16 razboinici inscrisi in turnir, s-au calificat 8! Ramaneti alaturi de DESCOPERA.ro si votati luptatorii favoriti pentru a-l desemna pe cel mai mare razboinic din toate timpurile.

A PATRA CONFRUNTARE DIN ETAPA SUPERIOARA A TURNIRULUI: SPARTAN VS SAMURAI. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: SAMURAIUL (ales de 52 % dintre userii DESCOPERA.ro) se va intalni in prima semifinala a turnirului cu TEMPLIERUL.

A CINCEA CONFRUNTARE DIN ETAPA SUPERIOARA A TURNIRULUI: NINJA VS LEGIONAR ROMAN. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: NINJA (ales de 56% dintre voi) se va intalni in cea de-a doua semifinala a turnirului cu BERSERKERUL.

Luptatorii din fiecare confruntare, care acumuleaza cele mai multe voturi pana vineri, 30 aprilie, ora 0:00, sunt declarati invingatori si se califica in semifinalele turnirului.

Revino in Marea Confruntare a Razboinicilor, vinerea viitoare, pentru a alege dintre semifinalisti CEI DOI LUPTATORI CARE SE VOR INFRUNTA IN MAREA FINALA.

*

PRIMA CONFRUNTARE DIN ETAPA SUPERIOARA A TURNIRULUI: BERSERKER VS MONGOL. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: BERSERKERUL (ales de 68% dintre userii DESCOPERA.ro). Se va intalni in semifinala cu castigatorul dintre Ninja si Legionar Roman.

A DOUA CONFRUNTARE DIN ETAPA SUPERIOARA A TURNIRULUI: CAVALER TEMPLIER VS MAMELUC. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: CAVALERUL TEMPLIER (ales de 90% dintre userii DESCOPERA.ro). Se va intalni in semifinala cu castigatorul dintre Spartan si Samurai.

*

GRUPA IV. Confruntarile grupei s-au incheiat.

A SAPTEA CONFRUNTARE A TURNIRULUI: LEGIONAR ROMAN VS IENICER. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: LEGIONARUL ROMAN(ales de 82% dintre userii DESCOPERA.ro). Se va intalni, in etapa superioara, cu NINJA, castigatorul celei de-a doua confruntari din grupa II.

A OPTA CONFRUNTARE A TURNIRULUI: SAMURAI VS MAORI. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: SAMURAIUL (ales de 90% dintre userii DESCOPERA.ro) . Se va intalni, in etapa superioara, cu SPARTANUL, castigatorul celei de-a doua confruntari din grupa II.

*

GRUPA III. Confruntarile grupei s-au incheiat.

A CINCEA CONFRUNTARE A TURNIRULUI: TEMPLIER VS SHAOLIN. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: TEMPLIERUL (ales de 58% dintre userii DESCOPERA.ro). Se va intalni in etapa superioara cu MAMELUCUL, castigatorul celei de-a doua confruntari din grupa I.

A SASEA CONFRUNTARE A TURNIRULUI: SIOUX VS MONGOL. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: MONGOLUL (ales de 81% dintre userii DESCOPERA.ro). Se va intalni in etapa superioara cu BERSERKERUL, castigatorul primei confruntari din grupa I.

*

GRUPA II. Confruntarile grupei II s-au incheiat.

A TREIA CONFRUNTARE A TURNIRULUI: Spartan vs Eskrimador. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: SPARTAN (ales de 85% dintre userii DESCOPERA.ro). Se va intalni, in etapa superioara, cu castigatorul celei de-a doua confruntari din grupa IV.

A PATRA CONFRUNTARE A TURNIRULUI: ZULU vs NINJA. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: NINJA (ales de 82% dintre userii DESCOPERA.ro). Se va intalni, in etapa superioara, cu castigatorul primei confruntari din grupa IV.

*

GRUPA I. Confruntarile grupei I s-au incheiat.

PRIMA CONFRUNTARE A TURNIRULUI: Berserker vs Hwarang. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: BERSERKER (ales de 58% dintre userii DESCOPERA.ro). Se va intalni, in etapa superioara, cu castigatorul celei de-a II-a confruntari din grupa III.


A DOUA CONFRUNTARE A TURNIRULUI: Aztec vs Mameluc. Intra aici pentru a afla totul despre cei doi luptatori. Castigatorul confruntarii: MAMELUC (ales de 73% dintre userii DESCOPERA.ro). Se va intalni, in etapa superioara, cu castigatorul primei confruntari din grupa III.


*