Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe luni, 13 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro.

Marius Tucă Show începe luni, 13 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro.

Marius Tucă Show începe luni, 13 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro.
Publicat: 12.06.2022

Este vremea schimbărilor în justiție? Victor Alistar, membru CSM din partea societății civile, face o analiză la rece a peisajului justiției din România, unul – nu de puține ori al controverselor, al numirilor pe genunchi, al acuzațiilor și al intereselor.

Echilibrează CSM relația magistraturii cu societatea?  Există în CCR un echilibru între profesii? Cum se vede drumul CCR după schimbarea de gardă, cu Marian Enache ales, în unanimitate noul președinte, după ce Valer Dorneanu și-a încheiat mandatul de judecător?

Cum vede Victor Alistar decizia Înaltei Curți care a sesizat CCR referitor la întreruperea prescripției răspunderii penale? Cum se vede – de la masa tăcerii și mereu din informații pe surse – încercarea de modificare și de reformare a Legilor Securității Naționale?  Este loc pentru dreptate și transparență în justiția  din România?

O nouă ediție pe mariustuca.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm