Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe miercuri, 6 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe miercuri, 6 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Publicat: 06.07.2022
Marius Tucă Show începe miercuri, 6 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Vă așteaptă 7 zile de artă la malul mării! Inspirație, creație, roluri mici, roluri mari și cele mai intense trăiri. Magda Catone și Carol Ionescu, fiul actriței și al regretatului Șerban Ionescu – vorbesc despre eforturile, provocările, dar și marea bucurie a organizării celei de-a doua ediții a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, ce va avea loc în perioada 17-23 iulie 2022, în stațiunea 2 Mai. Șerban Ionescu, un actor (prea) împovărat de har şi dăruire s-a stins din viață pe 21 noiembrie 2012. Vă invităm să ne amintim de el, acum și mereu!

În cea de-a doua parte a emisiunii, pilotul Cezar Osiceanu vorbește – la mai bine de doi ani de la izbucnirea pandemiei – despre situația aviației la zi.

Mai exact, cum se văd și se trăiesc, prin ochii pilotului cu peste 40 de ani de experiență în aviaţie. Care sunt principalele cauze care au dus la declanșarea haosului de pe aeroporturile naționale și internaționale? Cât de informați, protejați și despăgubiți sunt pasagerii ale căror curse sunt anulate? Ce se întâmplă în industria aviatică europeană? Au companiile aeriene suficienți angajați, într-o perioadă de concedii, în care foarte mulți oamenii vor să zboare?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm