Home » Descopera in Romania » Concerte şi distracţie la mare, odată cu începerea sezonului estival – FOTO

Concerte şi distracţie la mare, odată cu începerea sezonului estival – FOTO

Publicat: 31.05.2016
Sezonul estival este pe cale să înceapă oficial pe litoralul românesc, unde şi în acest an sunt aşteptaţi foarte mulţi turişti.
Hotelierii le-au pregătit diverse surprize celor care vor veni să îşi petreacă vacanţa de vară pe litoralul românesc.
 
La Blaxy Premium Resort&Hotel, sezonul estival 2016 va fi inaugurat în perioada 10-12 iunie cu un concert al trupei Vunk, una dintre cele mai importante formaţii rock din România. Costul unui sejur de 2 nopţi cazare într-o cameră dublă, la care se adaugă diverse surprize, costă în acest resort 158 euro per persoană.
 
 
Blaxy Premium Resort&Hotel este o nouă destinaţie turistică apărută pe litoralul românesc. Aflat pe piaţă de doi ani, doar în sistem de proprietate periodică, dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel au lansat recent un al doilea regim de activitate: servicii hoteliere în cadrul resortului din localitatea 23 August – Olimp. Cele două servicii, hoteliere şi în proprietate periodică, funcţionează în paralel.
 
 
În prezent, în regim hotelier şi în proprietate periodică funcţionează 540 de apartamente de tip studio (condo), cu vedere la mare sau la Lacul Tătlăgeac. Urmează să fie puse în funcţiune alte 460  de camere. Un condo este o cameră de tip studio de aproximativ 32 mp.
 
 
Vă recomandăm şi aceste articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase