Home » Descopera in Romania » Se reia linia turistică Bucharest City Tour cu autobuze double-decker

Se reia linia turistică Bucharest City Tour cu autobuze double-decker

Publicat: 01.06.2019
Se reia linia turistică Bucharest City Tour cu autobuze double-decker
Linia turistică Bucharest City Tour va fi reluată duminică, în cadrul serviciului fiind disponibile patru autobuze double-decker care vor circula zilnic, între orele 10:00 şi 21:00, la intervale de 20-25 de minute, informează STB.

„Societatea de Transport Bucureşti STB SA reia, la 2 iunie 2019, serviciul liniei turistice Bucharest City Tour cu patru autobuze double-decker. Ca în fiecare an, autobuzele vor circula zilnic, la intervale de 20-25 de minute, pe traseul cuprins între Piaţa Unirii şi Piaţa Presei. Având o capacitate de 77 de locuri fiecare, dintre care 50 pe platformă, autobuzele vor fi la dispoziţia turiştilor între orele 10:00 – 21:00”, se arată într-un comunicat al Societăţii de Transport Bucureşti.

Potrivit sursei citate, traseul autobuzului este următorul: Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piaţa Presei cu revenire prin Piaţa Presei, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului.

Cardul de călătorie poate fi procurat direct din autobuz, la preţul de 25 lei, iar pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani, preţul este 10 lei (pentru cei cu vârsta de până la 7 ani, transportul este gratuit).

„Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, oferind flexibilitate în alegerea programului, pasagerii având posibilitatea să întrerupă plimbarea cu autobuzul supraetajat pentru vizitarea obiectivelor de interes întâlnite pe traseu şi să o continue, ulterior, cu altul, din oricare staţie de pe traseu. Turiştii mai beneficiază de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum şi prin instalarea unei aplicaţii pe smartphone-ul personal în urma scanării unui cod QR afişat în autobuz”, se mai subliniază în comunicat.

Turiştii vor fi întâmpinaţi, la urcarea în autobuz, de mascotele MiniMax, Cuţulache şi Pisicuţa, dar şi de două dintre personajele de la Opera Comică pentru Copii.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase