Home » D:News » Cum te ajută apa să slăbeşti 9 kg în trei săptămâni?

Cum te ajută apa să slăbeşti 9 kg în trei săptămâni?

Publicat: 23.04.2013
Pentru cei care încearcă să slăbească, Bob Harper, un personal trainer cunoscut în Statele Unite pentru implicarea în show-ul de televiziune „The Biggest Loser”, a scris o carte numită „Jumpstart to Skinny” în care detaliază efectele unei diete ce duce la pierderea a 9 kg în doar trei săptămâni.

După terminarea studiilor, Harper a devenit instructor de fitness, însă el nu are o diplomă în nutriţie. Cu toate acestea, el face parte din antrenorii din show-ul televizat menţionat mai sus şi se pare că este singurul dintre aceştia care a continuat să facă parte din echipă din 2004 şi până acum.

Bob Harper şi colega sa Jillian Michaels

Bob Harper şi colega sa Jillian Michaels

Acum acest guru al fitnessului susţine că dieta bazată pe un consum limitat de calorii, propusă de el, îi poate ajuta pe oameni să slăbească 9 kg în trei săptămâni. 

Regimul extrem presupune ca femeile să consume zilnic doar 800 de calorii, în timp ce limita maximă a bărbaţilor este de 1200 de calorii. 

Sfatul lui Harper este ca înainte de fiecare masă, să consumăm aproximativ 500 ml de apă pentru a ne da senzaţia că suntem sătui. Studii anterioare au sugerat că atunci când oamenii beau apă cu 20-30 de minute înainte de masă, aceştia au tendinţa de a consuma mai puţine calorii, ca urmare a faptului că nu vor mai confunda foamea cu setea. 

De asemenea, hidratarea constantă sau realimentarea cu apă împiedică corpul să reţină lichide. 

Bine de ştiut este că în timpul acestei diete nu este admis consumul de carbohidraţi complecşi, precum pâinea sau cerealele decât la micul dejun, în timp ce alcoolul este interzis pe toată durata regimului. În rest, cel care urmează această dietă poate consuma oricâte legume doreşte. 

Sursa: Business Insider

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase