Home » D:News » De ce se îngraşă femeile după căsătorie. Cum se schimbă corpul lor în primele 6 luni de căsnicie

De ce se îngraşă femeile după căsătorie. Cum se schimbă corpul lor în primele 6 luni de căsnicie

De ce se îngraşă femeile după căsătorie. Cum se schimbă corpul lor în primele 6 luni de căsnicie
Publicat: 14.03.2014
Femeile se îngraşă în primul an după căsătorie. În medie, ele iau în greutate 2 kg în primele 6 luni de la nuntă, dar unele se pot îngrăşa mult mai mult, chiar şi 9 kg.

Cercetătorii de la Universitatea Flinders din Adelaide, Australia, au verificat greutatea mai multor femei înainte şi după căsătorie.
La studiu au participat 350 de mirese, care au fost recrutate pentru cercetare la un târg de nunţi.

După 6 luni de la nuntă, femeile se îngrăşaseră în medie 2 kg, dar cele care se străduiseră să slăbească înainte de fericitul eveniment luaseră mult mai mult în greutate, chiar şi 9 kg.

Interesant este că una din trei mirese a recunoscut că o rudă sau chiar iubitul o sfătuise să slăbească înainte de nuntă.

Cele care au încercat, dar nu au reuşit acest lucru s-au îngrăşat cel mai mult – aproximativ 9 kg. Cele care totuşi au slăbit, special ca să arate bine în rochia de mireasă, s-au îngraşat ulterior cu 4,5 kg.

Cercetătorii cred că acest fenomen apare din cauza unei diete mult mai relaxate şi a lipsei de motivaţie, femeile ştiind că nu trebuie să mai fie pregatite pentru vreo şedinţă foto importantă.

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase