Home » D:News » Cine şi de ce înşală de obicei? Răspunsurile sunt oferite de acest infografic (FOTO)

Cine şi de ce înşală de obicei? Răspunsurile sunt oferite de acest infografic (FOTO)

Publicat: 04.06.2014
Publicaţia Huffington Post a realizat un infografic care arată cine şi de ce este de obicei infidel într-o relaţie.

Potrivit acestui infografic, de cele mai multe ori persoanele care sunt narcisiste sau provin dintr-o familie dezbinată sunt mai predispuse să-şi înşele partenerul.

De asemenea, acest risc apare şi în cazul femeilor care se prefac că au orgasm.

În plus, femeile consideră că mai gravă este infidelitatea sentimentală decât cea sexuală. 90% dintre femeile chestionate au declarat că ele consideră sărutul o dovadă de infidelitate, în comparaţie cu doar 75% dintre bărbaţi.

Cele mai multe acte de adulter au loc la serviciu, de obicei miercurea, iar după-amiaza pare să fie perioada cea mai favorabilă acestor activităţi, se arată în infografic.

Cercetarea a scos în evidenţă şi alte detalii interesante. 56% dintre bărbaţii indifeli au declarat că au o căsnicie ferictă, la fel şi 34% dintre femeile adultere.

Motivele pentru care oamenii sunt infideli diferă în funcţie de sex. Femeile spun că se simt atrase de o un alt bărbat (44%) sau că simt nevoia să-şi reafirme atractivitatea (32%), în timp ce bărbaţii au aventuri pentru că vor să facă mai mult sex (48%) sau sex cât mai variat (47%).

Sursa: Esquire

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase