Home » D:News » Cele mai mari greşeli pe care le fac tinerii într-o relaţie. Detaliile neştiute care pot distruge tot

Cele mai mari greşeli pe care le fac tinerii într-o relaţie. Detaliile neştiute care pot distruge tot

Cele mai mari greşeli pe care le fac tinerii într-o relaţie. Detaliile neştiute care pot distruge tot
Publicat: 21.06.2014
Un studiu realizat de Talk Talk Mobile a demonstrat care sunt cele mai frecvente greşeli făcute de tineri într-o relaţie. Multe din aceste gafe sunt neaşteptate şi par inofensive la prima vedere.

În privinţa relaţiilor bazate mai multe pe comunicarea online sau prin telefonul mobil, cea mai mare gafă este trimiterea într-un SMS a unui număr foarte mare de emoticoane cu sărut. Acest lucru este valabil atât pentru relaţiile noi, cât şi pentru cele mai vechi.

De asemena, este considerată o dovadă de impoliteţe ca o persoană să răspundă la telefonul mobil în timpul unei mese la restaurant cu partenerul sau atunci când se află la cinema.

Printre alte gafe care vă pot distruge relaţia se numără: trimiterea de mesaje după ora 11 seara, trimiterea de mai multe ori a unui mesaj la care nu a primit răspuns sau email-uri cu discuţii banale.

La studiu au participat 1.000 de persoane din Marea Britanie. Jumătate dintre bărbaţi au considerat acceptabil să pună capăt unei relaţii printr-un simplu SMS, în timp ce doar 40% dintre femei au spus să sunt de acord cu această metodă.

Interesant este că în comunicarea online unul din cele mai deranjante detalii este folosirea în exces a acronimelor cum este LOL (laughing out loud). În schimb, mesajele de „noapte bună” sau de „bună dimineaţa” trimise partenerului sunt foarte apreciate.

Totodată, bunele maniere legate de conversaţiile prin mesaje text cer ca o persoană să răspundă în cel mult două ore la un SMS primit.

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase