Home » D:News » Satul cu cei mai voinici bărbaţi: ce fac oamenii din această aşezare pentru a fi în formă? (VIDEO)

Satul cu cei mai voinici bărbaţi: ce fac oamenii din această aşezare pentru a fi în formă? (VIDEO)

Satul cu cei mai voinici bărbaţi: ce fac oamenii din această aşezare pentru a fi în formă? (VIDEO)
Publicat: 03.12.2014
Micul sat indian Asola-Fatehpur Beri şi-a câştigat renumele de „satul cu cei mai voinici bărbaţi din ţară”, iar acest stil de viaţă aduce oamenilor oportunităţi de angajare deosebit de avantajoase. Zeci de bărbaţi din acestă aşezare rurală urmează o tradiţie axată pe exerciţii fizice, alimentaţie sănătoasă şi disciplină.

Bărbaţii din Asola-Fatehpur Beri lucrează, în multe cazuri, ca agenţi de pază în cluburi şi baruri din New Delhi şi spun că astfel câştigă bine, ceea ce le permită să aibă un nivel de trai mai ridicat şi să îşi trimită copiii la şcoli bune.

Pentru a ajunge la forma sportivă şi forţa care să le deschidă asemenea oportunităţi de angajare, băieţii şi bărbaţii din sat se antrenează zilnic timp de câteva ore, nu numai în săli de forţă – deşi există în sat unele utilate modern – ci şi în aşa-numita Akhada, o arenă în aer liber, unde practică lupte libere, yoga şi antrenamente cu greutăţi în cursul cărora ridică tractoare şi motociclete. 

De asemenea, bărbaţii se mândresc cu stilul de viaţă sănătos pe care îl urmează: nu fumează, nu beau alcool, nu consumă droguri, nu iau niciun fel de suplimente pentru creşterea masei musculare şi au o alimentaţie bazată pe cantităţi mari de legume, fructe, alune şi nuci, lapte şi iaurt.

Acest stil de viaţă are efecte atât de bune, încât aproximativ 90% dintre bărbaţii din sat lucrează în New Delhi ca agenţi de pază, slujbă pentru care au nevoie de calităţi sportive precum forţă, flexibilitate şi agilitate.

Sursa: MNN

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase