Home » D:News » Călătoreşte virtual în Dubai cu ajutorul Google Street View

Călătoreşte virtual în Dubai cu ajutorul Google Street View

Călătoreşte virtual în Dubai cu ajutorul Google Street View
Publicat: 11.12.2014
Cea mai recentă destinaţie „cartografiată” cu Street View este Dubai, primul oraş din Orientul Mijlociu cuprins în acest proiect. În această parte a lumii, Google Street View a mai vizitat anterior doar interiorul unei clădiri – Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, aflată tot în Dubai – şi Deşertul Liwa, din Abu Dhabi.

Dubai a cunoscut, în ultimii ani, o dezvoltare spectaculoasă şi azi atrage numeroşi vizitatori – aproximativ 10 milioane anul trecut – cu hotelurile sale opulente şi magazinele sale de lux.

“În Dubai se află cea mai înaltă clădire din lume, cel mai mare mall şi singurul hotel de 7 stele de pe planetă”, spune Mohamad Mourad, din cadrul companiei Google. 

El recomandă ca, pe lângă numeroasele clădiri moderne, construite în ultimul deceniu, cei care doresc să cunoască şi rădăcinile acestui oraş să viziteze Deira, locul unde s-au aşezat cândva străbunicii comercianţilor de azi, întemeind unul dintre cele mai mari târguri din regiune şi făcând din el un punct important pe rutele de comerţ ale vremii.

Puteţi vizita virtual oraşul Dubai accesând acest link.

Sursa: Fox News

 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase