Home » D:News » Cum putem scăpa de mahmureală?

Cum putem scăpa de mahmureală?

Publicat: 30.12.2014
Cum putem scăpa de mahmureală?
Mai ales în perioada Sărbătorilor, mulţi dintre noi pierd uneori şirul paharelor de alcool şi se trezesc dimineaţa cu o durere de cap cumplită şi cu neplăcuta stare de mahmureală.

Există multe remedii populare pentru mahmureală, dar soluţiile propuse de medici sunt mai sigure. În primul rând, trebuie să înţelegem ce se întâmplă cu corpul nostru după ce consumăm prea mult alcool.

Alcoolul este diuretic, deci vom urina mai mult şi astfel corpul nostru va pierde mult din fluidele necesare funcţionării normale. Totodată, toxinele din alcoolul care fermentează vor umple organismul, ducând la diferite manifestări neplăcute.

O soluţie pentru a combate aceste stări este să bem multă apă pe lângă alcool, deci să alternăm paharele de băutură cu pahare de apă.

Tot apa este soluţia slavatoare şi dimineaţa, pentru ca ne rehidratează organismul şi ajută la eliminarea toxinelor.

De asemenea, ca să ne îmbătăm mai greu, este bine să consumăm alcool după ce am mâncat ceva, preferabil alimente bogate în grăsimi, care vor încetini asimilarea alcoolului.

Şi în dimineaţa de după petrecere este bine să mâncăm, pentru a oferi organismului nutrienţii de care are nevoie, chiar dacă în acele momente nu am vrea nici măcar să vedem mâncare.

Sursa: Time

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase