Prima pagină D:News

Pasionaţii de drone şi profesioniştii din domeniu sunt invitaţi la un eveniment special organizat, în Croaţia, de o firmă românească

Corina Vârlan 03.23.2015 | ● Vizualizări: 629
FOTO: Asociaţia ,,UVS România"/Facebook     + zoom
Galerie foto (2)

Seria evenimentelor dedicate pasionaţilor de drone Unmanned Solutions Forum continuă. Următoarea ediţie va fi organizată, în curând, în Croaţia.

Evenimentul Unmanned Solutions Forum 2015 (USF 2015), dedicat soluţiilor fără pilot - fie ele aeriene, terestre, maritime şi subacvatice - şi aplicaţiilor lor practice se va desfăşura, în perioada 22 - 24 aprilie, în Croaţia, pe Spaladium Arena din Split.

USF 2015 va fi parte a expoziţiei "Adriatic Sea Defense and Aerospace 2015", organizată cu sprijinul Ministerului Apărării din Croaţia, pentru cei interesaţi de domeniul apărării, al securităţii naţionale şi private, dar şi de industria aeronautică.

În cadrul evenimentului USF 2015, organizat de firma românească Bassaka Media alături de Unmanned Vehicle System România (UVS-R) - asociaţia producătorilor şi utilizatorilor de vehicule comandate de la distanţă din ţara noastră,  vizitatorii vor putea participa la conferinţe şi întâlniri de afaceri, dar şi la o expoziţie internaţională de produse şi servicii din domeniu.

FOTO: Asociaţia ,,UVS România"/Facebook    

Evenimentul le va oferi, totodată, profesioniştilor posibilitatea de a interacţiona şi de a prezenta noi iniţiative şi soluţii pe piaţa sistemelor fără pilot.

Ediţia din 2014 a USF a fost organizată în Complexul Romaero Băneasa din Bucureşti, în cadrul expoziţiei Black Sea Defence & Aerospace 2014, dedicată apărării, industriei aerospaţiale, securităţii şi siguranţei.

Asociaţia producătorilor şi utilizatorilor de vehicule comandate de la distanţă UVS-R a devenit, din 2014, membră a asociaţiei internaţionale UVS International, cu sediul la Paris.

Tot anul trecut, unul din membrii UVS-R a participat cu un sistem la un exerciţiu NATO organizat în Norvegia.