Home » D:News » Mai sunt disponibile 20 de locuri în Marea Pedalare, cel mai intens eveniment al primăverii

Mai sunt disponibile 20 de locuri în Marea Pedalare, cel mai intens eveniment al primăverii

Mai sunt disponibile 20 de locuri în Marea Pedalare, cel mai intens eveniment al primăverii
Publicat: 03.04.2015
Pe 18 aprilie plecăm la Marea Pedalare, cel mai intens eveniment al primăverii. Timp de două zile vei fi împreună cu pasionaţii de pedalat pe un drum întins, înconjurat de peisaje frumoase. La sfârşit vine cireaşa de pe tort: marea.

Totuşi, avem şi vesti rele. Din păcate, în acest moment mai avem disponibile doar 20 de locuri. Aşa că, grabiţi-vă să vă înscrieţi pe site-ul mareapedalare.prosport.ro şi haideţi să pedalăm două zile spre Vama Veche. Va fi o experienţă pe care nu o vei uita niciodată şi pe care o vei povesti tuturor celor apropiaţi.

Punctual, cele două zile implică un total de aproximativ 300 de kilometri de pedalat, împărţiţi astfel:

• Sâmbătă, 18 aprilie : Bucureşti – Călăraşi(121km)
• Duminică, 19aprilie : Călăraşi – Vama Veche (175km).

Ca şi până acum, iniţiativa ProSport îşi propune să promoveze mersul pe bicicletă ca stil de viaţă, sport şi activitate recreativă, nefiind vorba de o competiţie între participanţi. Prin urmare, sunt aşteptaţi toti cei care iubesc ciclismul şi doresc să trăiască o experienţă inedită alături de oameni care împărtăşesc aceeaşi pasiune. Cei care vor avea nevoie de momente de odihnă vor avea la dispoziţie autocare şi asistenţă medicală, în caz de nevoie.

Taxa de participare este de 335 de lei (TVA inclus). Pachetul de participare include de la 1 noapte de cazare, masă şi transportul echipamentelor, bicicletelor şi participanţilor la securitate, asistenţă tehnică şi medicală, seară festivă şi produse din partea sponsorilor.

Evenimentul Marea Pedalare îi are alături ca sponsori şi parteneri pe BCR, Carrefour, Skoda, Ursus, World Class, Smailo, Sport X Team, KLG, Alistar Security, Sabif, Domeniile Ostrov şi ca partener media Kiss FM.

Vă puteţi înscrie în evenimentul Marea Pedalere AICI

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase