Home » D:News » Dezvăluirea Papei Francisc care i-a lăsat pe mulţi muţi de uimire

Dezvăluirea Papei Francisc care i-a lăsat pe mulţi muţi de uimire

Publicat: 27.05.2015
Papa Francisc a declarat că nu s-a mai uitat la televizor din 1990, nu foloseşte Internetul şi citeşte un ziar pe zi timp de zece minute, dar se bazează pe Garda Elveţiană pentru a-l ţine la curent cu rezultatele din fotbal, relatează Sky News, în pagina electronică.

„Nu m-am mai uitat la televizor din 1990”, a declarat Francisc într-un interviu pentru cotidianul argentinian La Voz Del Pueblo. „Este o promisiune pe care i-am făcut-o Fecioarei din Carmel în noaptea de 15 iulie 1990”, a explicat el.

Întrebat dacă are un motiv anume pentru care nu urmăreşte emisiunile televizate, el a răspuns: „Mi-am spus că nu este pentru mine”.

Papa Francisc este cunoscut ca fiind un suporter de fotbal, dar susţine că nu se uită la meciurile echipei favorite, San Lorenzo, şi se bazează pe Garda Elveţiană să îi spună rezultatele.

Sursă: YouTube

Papa, în vârstă de 78 de ani, susţine, de asemenea, că citeşte un singur ziar pe zi, La Repubblica. El afirmă că printre lucrurile care îi lipsesc de când a fost ales papă se numără mersul la pizzerie. Deşi i-a fost livrată pizza la Vatican, „nu este acelaşi lucru”. „Ideea este să mergi acolo”, a explicat el.

Sursă: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase