Home » D:News » Cum a fost implicat bunicul celebrului Bear Grylls într-o misiune secretă de prindere a savanţilor nazişti. Documente „strict secrete”, descoperite după 70 de ani

Cum a fost implicat bunicul celebrului Bear Grylls într-o misiune secretă de prindere a savanţilor nazişti. Documente „strict secrete”, descoperite după 70 de ani

Publicat: 02.06.2015
Bear Grylls a descoperit că bunicul său, Ted Grylls, a fost implicat într-o misiune secretă de prindere a savanţilor nazişti în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Aventurierul Bear Grylls a descoperit câteva documente în podul casei familiei sale, care arată ofiţerul Ted Grylls a condus T-Force, o unitate specială a armatei britanice.

Sub îndrumarea acestuia, soldaţii au prins mai mulţi oameni de ştiinţă germani, după Ziua Debarcării din Normandia (6 iunie 1944), pe care i-au adus în Marea Britanie, deoarece ar fi fost mai periculoşi dacă ajungeau pe mâinile sovieticilor.

Grylls avea 19 ani când bunicul său a murit şi nu a discutat niciodată cu el despre implicarea în forţa de elită din cel de-al Doilea Război Mondial.

Prezentatorul TV a descoperit unele documente „strict secrete”, într-o cutie de obiecte militare, care spun povestea bunicului său, brigadierul Ted Grylls.

„Nu am băgat de seamă până acum, am luat cutia şi am depozitat-o într-un dulap, timp de câţiva ani de zile”, a povestit Bear Grylls.

Citeşte aici continuarea!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase