Home » D:News » Cum arată femeia perfectă? Chirurgii plastici spun că este o combinaţie între nouă femei celebre – FOTO

Cum arată femeia perfectă? Chirurgii plastici spun că este o combinaţie între nouă femei celebre – FOTO

Publicat: 20.06.2015
Cea mai seducătoare femeie din lume ar trebui să aibă părul ducesei de Cambridge, buzele actriţei Angelina Jolie, bustul actriţei Helen Mirren şi picioarele top-modelului Elle McPherson, potrivit unui studiu realizat recent de o clinică londoneză specializată în chirurgie estetică.

„Atunci când vine vorba de elementele care ajută o femeie să fie considerată seducătoare, se pare că frumuseţea nu ţine cont de vârstă”, afirmă autorii unui articol publicat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail. O nouă reprezentare computerizată a siluetei celei mai dezirabile femei din lume a fost creată pe baza celor mai invidiate părţi fizice ale unor femei celebre, iar trei astfel de elemente fizice aparţin unor vedete care au depăşit vârsta de 45 de ani.

Rezultatul final combină bustul actriţei Helen Mirren, în vârstă de 69 de ani, stomacul plat al actriţei Jennifer Aniston, de 46 de ani, şi picioarele lungi ale top-modelului Elle McPherson, în vârstă de 51 de ani. Toate aceste elemente alcătuiesc o siluetă ideală care ar trebui să aparţină celei mai seducătoare şi dezirabile femei din lume, spun autorii studiului.

FOTO: Daily Mail    FOTO: Daily Mail

Celelalte elemente considerate atractive sunt buzele pline ale actriţei Angelina Jolie, nasul cârn al modelului Miranda Kerr, pomeţii pronunţaţi ai actriţei Keira Knightley, sprâncenele proeminente ale modelului Cara Delevingne, ochii actriţei Megan Fox şi părul brunet al ducesei de Cambridge.

Silueta feminină perfectă a fost obţinută pe baza răspunsurilor oferite în cadrul unui sondaj realizat pe un eşantion de 1.000 de femei. Studiul a fost realizat de o clinică de chirurgie plastică din Londra, Premier Laser Clinic.

Autorii studiului au introdus în chestionare şi câteva întrebări despre elementele care le fac pe femei să se simtă seducătoare.

Cel mai popular răspuns a fost, de departe, încrederea în propria frumuseţe fizică – un criteriu ales de 72% din totalul respondentelor.

Pe locul al doilea în topul celor mai populare răspunsuri a fost intimitatea cu o persoană pe care respondentele o respectă – 68%.

Pe locul al treilea s-a clasat petrecerea unui weekend fără corvezi casnice (59%).

Un somn nocturn sănătos s-a clasat pe locul al patrulea (57%), iar zilele cu o coafură perfectă au ocupat poziţia a cincea (55%).

Alţi factori care le ajută pe femei să se simtă seducătoare au fost „un pahar de vin alb” (53%), „o piele perfectă” (51%), „o pereche de bikini cu o croială perfectă” (41%).

Sursă: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase