Home » D:News » Până acum le-aţi ocolit sau aruncat. Beneficiile URIAŞE ale bananelor cu pete negre şi maro pe coajă

Până acum le-aţi ocolit sau aruncat. Beneficiile URIAŞE ale bananelor cu pete negre şi maro pe coajă

Publicat: 22.09.2015
Până acum le-aţi ocolit sau aruncat. Beneficiile URIAŞE ale bananelor cu pete negre şi maro pe coajă
Bananele cu pete negre şi maro pe coajă conţin un ingredient care distruge celulele tumorale, susţin oamenii de ştiinţă japonezi.

Cu cât este coaja mai întunecată şi mai pătată, cu atât sunt mai puternice componentele antitumorale.

Mai mult, după o noapte lungă, însoţită de câteva pahare de alcool, bananele s-au dovedit un aliat excelent în lupta împotriva mahmurelii.

O banană medie conţine 110 calorii, este bogată în potasiu, mangan, vitaminele B6 şi C.

Bananele nu conţin colesterol şi grăsimi, iar pasate, pot servi drept un substitut pentru ulei.

S-a demonstrat că este mai indicat consumul unei banane în locul unei băuturi energizante.

Medicii recomandă o banană înainte de culcare pentru un somn mai bun. Consumul zilnic al acestui fruct ajută la creşterea imunităţii, deosebit de importantă în perioada răcelilor şi virusurilor gripale.

Sursa: Rador

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, în special pe domeniul social. Pasiunea pentru ... citește mai mult