Home » D:News » Mediafax Foto, liderul pieţei de fotografie de presă, oferă noi posibilităţi de achiziţie a imaginilor

Mediafax Foto, liderul pieţei de fotografie de presă, oferă noi posibilităţi de achiziţie a imaginilor

Publicat: 23.09.2015
Mediafax Foto, liderul pieţei de fotografie de presă, oferă noi posibilităţi de achiziţie a imaginilor
Începând de astăzi, Mediafax Foto, liderul naţional pe piaţa fotografiei de presă, extinde posibilităţile de achiziţie a imaginilor stocate în arhiva sa, permiţând, în plus faţă de serviciile oferite deja, şi achiziţia de fotografii one by one, prin intermediul comenzilor on-line.

Acest upgrade, menit sa vina în întâmpinarea nevoilor unei arii mai largi de clienţi, oferă în prezent trei posibilităţi de a utilizare a serviciului: în editorialul de print (la preţul de 20E/ imagine), în editorialul de on-line (la preţul de 5E/ imagine) şi în zona comercială. 

Arhiva foto online a Mediafax conţine peste 350.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent.

Echipa de fotografi profesionişti a Mediafax Foto acoperă toate evenimentele majore ale momentului, transmiţând în timp real imagini de la faţa locului. Fotografiile Mediafax Foto sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicaţii din România, fie că este vorba de cotidiene sau periodice, presa centrală sau locală.

În prezent, Mediafax Foto are o reţea formată din peste 100 de fotografi profesionişti care asigură în orice moment imagini de la evenimente petrecute în orice colţ de ţară, acoperind toate domeniile de interes: politic, economic, sport, fapt divers, cultură, divertisment, celebrităţi.

Despre Mediafax Foto:

Mediafax Foto este lider naţional pe piaţa de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul agenţiei de presă Mediafax, din 1995, şi furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale şi naţionale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România.

Produse şi servicii puse la dispoziţie de Mediafax Foto:

•  Fotografie de eveniment (presă) – fluxul zilnic de fotografie de presa, fotografie de arhivă si fotoreportaje Premium.
• Infografice şi caricaturi
• Multimedia – reportaje flash, însoţite de o coloană sonoră relevantă pentru fiecare poveste în imagini în parte
•  Stock – o colecţie de fotografie conceptuală şi de artă
• Publicity – serviciu care asigură companiilor acoperire media permanentă cu ajutorul unui portofoliu de imagini relevant pentru activitatea lor
• Servicii profesionale – fotografie la cerere şi fotografie de studio

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Florentina Stanciu,  Mediafax Foto Sales – [email protected] | tel: 0318 256 429

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, în special pe domeniul social. Pasiunea pentru ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase