Home » D:News » O insulă izolată a fost scoasă la vânzare. Cât trebuie să plătească singuraticii pentru a o avea. FOTO + VIDEO

O insulă izolată a fost scoasă la vânzare. Cât trebuie să plătească singuraticii pentru a o avea. FOTO + VIDEO

Publicat: 03.10.2015
Cei ce se află în căutarea singurătăţii şi deţin aproape patru milioane de dolari americani pot achiziţiona o insulă aflată în largul coastei Tasmaniei, relatează DPA.

Insula Waterhouse, situată la trei kilometri distanţă de partea continentală a Tasmaniei, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 5,5 milioane de dolari australieni (circa 3,87 milioane de dolari americani).

Acoperind 287 de hectare, insula a fost folosită pentru păşunat timp de peste 100 de ani, însă în ultimii 45 de ani a fost o proprietate de familie şi, prin urmare, nu a fost pusă în vânzare.”Coasta estică este la adăpost de vânt şi are plaje de nisip, apă limpede, un debarcader funcţional şi o casă cu patru camere”, afirmă agentul imobiliar Ant Manton, adăugând că insula este pusă la vânzare atât pe piaţa internă cât şi pe cea internaţională.

Foto: (c) realestate.com.au

Casa şi o cabană aflată în apropiere sunt echipate cu un sistem bazat pe energie solară.

Foto: (c) realestate.com.au

Accesul la insulă se poate face cu barca de pe continent sau cu un avion uşor, pe unul dintre cele două aerodromuri de pe insulă.

Foto: (c) realestate.com.au

Foto: (c) realestate.com.au

Sursa: Agerpres

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase