Prima pagină D:News

Premierul turc: "Dacă părinţii dau greş şi nu te căsătoresc, vino la noi"

Redactia Descopera.ro | 10.23.2015 | ● Vizualizări: 1433
Premierul turc: "Dacă părinţii dau greş şi nu te căsătoresc, vino la noi" (Imagine: AFP/Mediafax Foto)      + zoom
Galerie foto (1)

Premierul turc Ahmet Davutoglu le-a promis tinerilor că guvernul pe care îl conduce îi va ajuta să se căsătorească, dacă părinţii lor nu reuşesc să facă acest lucru, ca parte a programului politic al Partidul Justiţiei şi Dezvoltării (AKP) pentru "ocuparea forţei de muncă şi spirit antreprenorial".

Prezent joi la un miting electoral în provincia Şanlıurfa, în sud-estul Turciei, şeful Executivului de la Ankara a declarat că va sprijini tinerii antreprenori prin scutiri de taxe şi subvenţii pentru proiectele pe care aceştia le dezvoltă şi s-a oferit să îi ajute pe cei care încă nu şi-au găsit jumătatea, relatează Hurriyet Daily News.

"Odată ce aveţi un loc de muncă, salariu şi mâncare, ce a mai rămas? O soţie. Vrem ca oamenii din această ţară să prospere. Vrem ca ei să aibă copii şi, de asemenea, să facă o carieră. Când îţi spui: 'Am nevoie de o soţie', poţi să îţi consulţi mai întâi părinţii şi, cu voia lui Dumnezeu, ei o vor găsi. În cazul în care nu reuşesc, veniţi la noi ", le-a spus Davutoglu simpatizaţilor săI. 

Pe 1 noiembrie în Turcia vor avea loc alegeri legislative anticipate.