Home » D:News » FENOMEN CIUDAT: Un drum din California, devastat de cratere. Specialiştii nu au o explicaţie – FOTO, VIDEO

FENOMEN CIUDAT: Un drum din California, devastat de cratere. Specialiştii nu au o explicaţie – FOTO, VIDEO

Publicat: 28.11.2015
Un drum principal din California a devenit impracticabil din cauza unor cratere care au apărut în decurs de doar câteva ore, fără nicio cauză naturală, relatează Daily Mail în pagina electronică.

Vasquez Canyon Road, din Santa Clarita Valley din Los Angeles, a fost închis pe termen nelimitat dupa ce a cedat în mod misterios la sfârşitul săptămânii trecute şi a devenit o bandă ondulată de pavaj plin de cratere, scrie Daily Mail.

Imaginile de la faţa locului arată că drumul a început să se strice rapid începând cu joia trecută, iar solul a început să se surpe şi să înghită porţiuni din şosea. 

Pavel Funk, cercetător din cadrul institutului Los Angeles Country Public Works a declarat: „Nu este doar drumul afectat, este vorba de muntele în sine, care se mişcă şi astfel împinge drumul în sus „.

Liniile electrice au fost deviate din apropierea drumului care în prezent este într-o continuă schimbare. Oficialităţile din California au anunţat că au întrerupt transmisia de curent electric de la acea linie, iar clienţii vor primi energie electrică din alte canale.

Specialiştii au declarat că nu a existat niciun motiv evident pentru ca un astfel de eveniment să aibă loc.

Citeşte aici continuarea şi vezi mai multe imagini!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase