Home » D:News » INEDIT: Decoraţiuni de Crăciun realizate din canistrele gazelor lacrimogene – FOTO

INEDIT: Decoraţiuni de Crăciun realizate din canistrele gazelor lacrimogene – FOTO

Publicat: 24.12.2015
INEDIT: Decoraţiuni de Crăciun realizate din canistrele gazelor lacrimogene – FOTO
Un bărbat a găsit metoda perfectă de a atrage atenţia asupra conflictelor din Israel. Acesta realizează decoraţiuni pentru bradul de Crăciun din canistre găsite pe străzile unde forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene.

Walter Brynjolfson este un student din Betleem, o zonă de conflict între civili şi forţele de ordine. Sătul să vadă în fiecare zi întâlnirile brutale dintre militari şi protestatari, acesta a decis să ia atitudine, punând la cale un plan inedit.

„Mi s-a întâmplat de mai multe ori să mă trezesc cu diverse canistre de la gazele lacrimogene ce veneau direct pe geam, de afară, ceea ce ne perturba munca, aşa că am zis să fac ceva în privinţa aceasta”, a declarat studentul.

Acesta merge pe străzile unde au existat altercaţii între manifestanţi şi forţele de ordine pentru a face rost de materia primă pentru decoraţiunile sale: recipiente lăsate în urmă de militari, în mare parte fiind vorba de canistre în care se aflau gazele lacrimogene folosite pentru a speria protestatarii. Walter are grijă ca acestea să fie curăţate bine, apoi vopsite, iar la final le aplică o fâşie de material colorat.

Decoraţiunile au şi un nume special, cu un mesaj pe măsură – „Coletele Păcii”.

Vezi continuarea şi imagini în Mediafax!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase