Home » D:News » Vrei să fii considerată mai frumoasă decât eşti? Sfaturile pe care le dau oamenii de ştiinţă – FOTO

Vrei să fii considerată mai frumoasă decât eşti? Sfaturile pe care le dau oamenii de ştiinţă – FOTO

Publicat: 31.12.2015
Ştiinţa vine cu un set de sfaturi în materie de ce să îmbraci pentru a-ţi accentua frumuseţea. Fiecare femeie trebuie să ştie cum să se facă mai atractivă.
În fiecare primăvară şi toamnă, revistele sunt pline de liste cu „ceea ce trebuie să porţi” şi „ceea ce nu trebuuie să îmbraci”. Aceste liste sunt concepute în conformitate cu cele mai recente tendinţe ale modei. Unul dintre obiectele nelipsite din toate listele este rochiţa Little Black. 
 
Roşu! 
 
 
Culoarea roşie te poate face să pari mai atractivă. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele tinere. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Rochester, culoarea roşie creşte nivelul de atracţie al femeilor la bărbaţi. Acest lucru este valabil pentru buzele rujate în roşu, acest lucru face ca o femeie să pară mai excitată, respectiv va deveni mai atractivă pentru alţi bărbaţi.
 
Rochia mulată în culoare pielii!
 
 
Această rochie este o alegere perfectă pentru a scoate în evidenţă formele frumoase ale corpului.  Cercetătorii de la Universitatea Victoria din Wellington, Noua Zeelandă, au descoperit că rochiile multale, de culoarea pielii, subliniază cel mai bine raportul dintre şolduri şi talie şi atrage atenţia asupra zonei de decolteu. Fapt care, desigur, va capta priviri.
 
Tocuri!
 
 
Nu doar tocuri înalte, ci tocuri foarte înalte. Potrivit unui studiu din Arhivele Comportamentului sexual, tocurile înalte vor scoate în evidenţă picioarele, pulpele şi fundul. Aceasta, la rândul lor, vă vor face mai vizibile şi respectiv mai atractive.
 
Maiouri şi cămăşi!
 
Potrivit unui studiu recent de la Universitatea din New South Wales, tricourile fără mâneci, topurile, bluzele, rochiile sunt acele articole vestimentare care pot face o femeie să pară mai atrăgătoare . 
 
Deşi oamenii de ştiinţă au realizat mai multe studii despre îmbrăcămintea care poate face o femeie mai frumoasă, stiliştii spun că atractivitatea veritabilă vine din încrederea în sine şi din capacitatea de te simţit fericit în propria piele.  
 
Sursa: Science Dump
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase