Home » D:News » Daniel Stern, interpretul personajului Marv din „Singur acasă”, şi-a reluat rolul pentru a-i „răspunde” lui Macaulay Culkin – VIDEO

Daniel Stern, interpretul personajului Marv din „Singur acasă”, şi-a reluat rolul pentru a-i „răspunde” lui Macaulay Culkin – VIDEO

Publicat: 28.12.2015
Daniel Stern, interpretul personajului Marv din „Singur acasă”, şi-a reluat rolul pentru a-i „răspunde” lui Macaulay Culkin – VIDEO
Actorul Daniel Stern, interpretul personajului Marv din "Singur acasă", a reluat acest rol într-un videoclip inedit, pe care l-a publicat pe internet, cu scopul de a "răspunde" într-o manieră amuzantă artistului Macaulay Culkin, care a lansat recent un serial online inspirat din celebra comedie.

Sărbătorile au început mai devreme în acest an pentru fanii filmului „Singur acasă”, atunci când Macaulay Culkin şi-a reluat, la mijlocul lunii decembrie, rolul care l-a făcut celebru, într-un scurtmetraj-parodie prin care starul american a anunţat lansarea unui serial online, „DRYVRS”, inspirat din această comedie din anii ’90, informează huffingtonpost.com.

În acel scurtmetraj-parodie, personajul jucat de Macaulay Culkin, Kevin McCallister, a devenit un asasin turbulent, care îşi asumă misiunea de a-i opri pe spărgătorii de locuinţe din oraş.

Unul dintre personajele negative din „Singur acasă”, Marv, care l-a făcut pe Kevin să devină ceea ce este în prezent, suferă un atac de panică după ce a vizionat clipul lui McCallister.

Actorul Daniel Stern, care l-a interpretat pe Marv în filmele din seria „Singur acasă”, a publicat recent pe internet un clip în care starul joacă din nou acest rol, pentru a răspunde astfel, într-o manieră amuzantă, scurtmetrajului lansat de Culkin. În noua înregistrare video, Marv lansează un apel la adresa fostului său partener de fărădelegi, banditul Harry (jucat de Joe Pesci, n.r.), implorându-l să vină la el acasă şi să îl salveze. Marv a văzut ceea ce a devenit Kevin McCallister. Şi este complet îngrozit.

„L-am văzut pe internet! Puştiul ne caută şi vrea să ne prindă. Vrea să îi prindă pe toţi spărgătorii de locuinţe şi va ajunge şi la noi!”, spune, complet terifiat, Marv.

În mesajul-răspuns lansat de Daniel Stern, personajul Marv suferă de stres posttraumatic, cauzat de toate suferinţele pe care micul Kevin McCallister i le-a provocat în filmele din seria „Singur acasă”.

„M-a lovit în cap cu o cărămidă… cu un fier de călcat… şi cu gândaci!”, mai spune Marv, cuprins de panică, adresându-i-se partenerului său, Harry Lime. „Pentru Dumnezeu, m-a electrocutat, m-a întors pe dos şi acum vine după noi şi vrea să ne prindă!”, a adăugat acelaşi personaj. Videoclipul se încheie cu o scenă în care luminile se opresc, iar Marv este auzit ţipând foarte puternic, cuprins de panică, în întuneric.

Deocamdată, Joe Pesci nu a răspuns acestei invitaţii şi nu se ştie dacă Harry Lime, personajul interpretat de el, va veni să îşi salveze prietenul.

Sursa: Mediafax

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase