Home » D:News » În afară de sex, prezervativul mai are o mulţime de aplicaţii. TOP 10 cele mai ingenioase utilizări ale prezervativului. FOTO+VIDEO

În afară de sex, prezervativul mai are o mulţime de aplicaţii. TOP 10 cele mai ingenioase utilizări ale prezervativului. FOTO+VIDEO

Publicat: 16.01.2016
Un prezervativ poate fi instrumentul cel mai versatil, cu utilizare în diverse situaţii, pe lângă sex.
Unele dintre acestea sunt idei bune şi inovatoare, altele teribile. Dar toate acestea sunt reale şi testate. NOTĂ: Pentru cele mai multe cazuri descrise mai jos se utilizează prezervative nelubrifiate.
Compact, super-elastic şi etanş, un singur prezervativ poate colecta şi stoca până la doi litri de apă. 
 
 
2. Pentru a înveli arma.
 
Soldaţii adoră prezervativele pentru capacitatea lor izolatoare. Ei îşi acoperă ţevile armelor cu prezervative pentru a le păstra curate şi uscate, tehnică folosită şi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În timpul Războiului din Golf, Ministerul Apărării britanic a expediat 500.000 de prezervative de camuflaj trupelor din Arabia Saudită, cu scopul de a proteja armele de umplerea cu nisip.
 
3.La pescuit
 
 
4. Pentru a te elibera de stres, înlocuind mingile elastice
 
 
5. Protejează de apă un microfon sau telefonul
 
 
Un hidrofon este instrumentul utilizat pentru înregistrarea zgomotelor subacvatice. Dar nu fiecare echipă de sunet are un hidrofon. Cei care nu au această ustensilă  folosesc prezervative ca o modalitate ieftină de proteja de apă un microfon obişnuit. Aceeaşi tehnică funcţionează pentru orice alt tip de electronice mici, inclusiv smartphone-uri. Mike Warren este persoana care a încercat acest lucru cu smartphone-ul său şi afirmă că ar fi folosit chiar şi funcţiile tactile ale telefonului prin prezervativ.
 
6. Pentru a păstra bandajul uscat.
 
Braţul sau piciorul bandajat poate fi protejat de apă cu un prezervativ. Poţi să-l foloseşti întreg dacă ai nevoie sau să-l tai pentru a-l ajusta dimensiunii necesare.
 
7. Pentru a mima o falsă rană de glonţ

8. Pentru a aprinde focul
 
 
9. Pentru construcţia drumurilor
 
Lucratorii din domeniul sănătăţii din India se confruntă cu o problemă dificilă. Anual, sute de milioane de prezervative sunt înmânate gratuit, dar numai un sfert dintre acestea ajung în dormitor. Dar ei au găsit o altă utilizare – ţesătorii de Saree folosesc prezervative, dar nu atât de multe cum o fac cei din domeniul construcţiilor. Prezervativele sunt amestecate în gudron şi ciment pentru a netezi drumurile şi a le face mai rezistente. 
 
10. Să sari de pe un pod 
 
În 2008, în Africa de Sud, Carl Dionisio a experimentat roof jumping, dar într-un mod inedit. El a împletit o sfoară de 30 de metri din prezervative, apoi a sărit de pe un pod. Din fericire pentru Dionisio, sfoara împletită a rezistat. „Am fost 99 la sută sigur că o să ţină”, a declarat Carl Dionisio.
 
Sfoara din 18.500 de prezervative, a fost făcută în patru luni. „A fost greu, din cauza faptului că prezervativele erau alunecoase”, a declarat Dionisio.
 
Sursa: Mentalfloss

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase