Home » D:News » Cafeaua pe care o bei dimineaţa şi nu mai dormi 3 zile. Conţine mai multă cofeină decât oricare alt produs de pe piaţă – FOTO+VIDEO

Cafeaua pe care o bei dimineaţa şi nu mai dormi 3 zile. Conţine mai multă cofeină decât oricare alt produs de pe piaţă – FOTO+VIDEO

Publicat: 28.01.2016
''Am băut o ceaşcă şi am constatat că aveam atâta energie încât parcă mă transformasem într-un fulger''.

O companie americană susţine că a produs cafeaua cu cel mai mare conţinut de cofeină din lume. Death Wish este fabricată în New York şi, în comparaţie, cu alte tipuri de cafea, are de 200 de ori mai multă cofeină decât oricare alt brand disponibil pe piaţă. 

15 Fenomene ale naturii în existenţa cărora e greu de crezut – FOTO

Un pachet de cafea, având o greutate de circa jumătate de kilogram, se vinde la preţul de 19,9 dolari. Conţinutul este 100% natural, dat fiind faptul că boabele au fost crescute în mediu organic. Death Wish are o aromă similară cu cea a cafelei Arabica, însă conţinutul de cofeină este mai mare, deoarece boabele sunt mult mai prăjite.

Foto: deathwishcoffee.com

DESCOPERIRE uimitoare despre creierul nostru: ”Au o capacitate de 10 ori mai mare decât se credea până acum”

„Iniţial, credeam că nu voi fi atât de puternic, încât să o pot gusta. Dar, după ce am savurat-o, m-am încărcat cu energie”, susţine un alt client.

Foto: phoenixnewtimes.com

„Am băut o ceaşcă şi am constatat că aveam atâta energie încât parcă mă transformasem într-un fulger, asemenea personajului Flash. Nu este doar cea mai puternică cafea pe care am băut-o până acum, ea are şi o aromă foarte plăcută”, a declarat unul dintre clienţii care au încercat noua băutură.

Foto: deathwishcoffee.com

Abilitatea de a controla visele ar putea rezolva misterul conştiinţei

„Iniţial, credeam că nu voi fi atât de puternic, încât să o pot gusta. Dar, după ce am băut, mă simţeam foarte energic”, susţine un alt client.

Pentru că are încredere deplină în produsul său, Death Wish Company oferă clienţilor posibilitatea de a-şi primi banii înapoi, în cazul în care nu sunt mulţumiţi de cafeaua pe care au cumpărat-o. „Dacă îţi cumperi un pachet, iar conţinutul nu este pe placul tău, poţi returna produsul în termen de 60 de zile, iar noi îţi vom oferi contravaloarea lui şi asigurăm costurile de transport”, susţin reprezentanţii companiei.

Sursa: Mail Online

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase