Prima pagină D:News

O căţeluşă din SUA a ieşit pe locul 7 într-un semi-maraton destinat oamenilor. În cât timp l-a finalizat - VIDEO

Alin Motogna 01.29.2016 | ● Vizualizări: 936
Sursa: news.com.au     + zoom
Galerie foto (1)

"Nu am făcut decât să deschid uşa, iar ea a început să alerge"

O căţeluşă pe nume Ludivine şi-a reprezentat specia într-o competiţie la care participau doar...oameni. Mai precis, este vorba de semi-maratonul Elkmont Half Marathon - The Trackless Train Trek, pe care patrupedul l-a finalizat în aproximativ o oră şi jumătate, ieşind pe locul 7.

Dat fiind faptul că maratonul se adresa exclusiv oamenilor, Ludivine nu era înscrisă pe lista de participare. Din câte se pare, ea a fost lăsată de stăpâna ei să se plimbe în apropierea casei, însă, la un moment dat, ea a ajuns pe traseul de alergare şi s-a luat la întrecere cu maratoniştii. "Nu am făcut decât să deschid uşa, iar ea a început să alerge", susţine stăpâna căţeluşei, April Hamlin.La competiţie au participat 165 de elevi ai şcolilor din oraşul Elkton, Maryland. Intrarea lui Ludivine în cursă, alături de toţi aceşti copii, i-a determinat pe organizatori să schimbe denumirea semi-maratonului în Hound Dog Half.

Concursul mai este cunoscut şi pentru faptul că, în trecut, un participant în vârstă de numai 8 ani a stabilit un nou record, după ce a scos un timp final de o oră şi 38 de minute. Până acum, se considera că o astfel de reuşită putea fi obţinută doar de un elev de clasa a 12-a.

Sursa: news.discovery.com

Vă recomandăm şi:

Este bine să mănânci în pat?

Sutienul inteligent, alternativă pentru smartwatch? VIDEO

Efectele pe care le produce încălzirea globală asupra animalelor. Cum sunt afectate veveriţele - FOTO

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI