Home » Lumea digitală » Sutienul inteligent, alternativă pentru smartwatch? VIDEO

Sutienul inteligent, alternativă pentru smartwatch? VIDEO

Sutienul inteligent, alternativă pentru smartwatch? VIDEO
Publicat: 15.01.2016
O companie din SUA a decis să reinventeze sutienul, incorporând tehnologie utilă într-un obiect vestimentar folosit de majoritatea femeilor.
Într-o lume în continuă dezvoltare din punct de vedere tehnologic, tot mai multe obiecte vestimentare devin inteligente. 
 
Compania americană speră astfel să convingă femeile să renunţe la folosirea Apple Watch sau a altor dispozitive inteligente pentru a măsura numărul de paşi şi ritmul cardiac în favoarea noului accesoriu.
 
OMbra, primul sutien smart din lume, prezentat la Consumer Elecronics Show din Las Vegas, are scopul de înlocui smartwatch-urile cu o piesă de vestimentaţie purtată zilnic de femei. Valorile înregistrate pot fi consultate prin intermediul unei aplicaţii instalate pe telefon.
 
 
„Femeile gravitează în jurul dispozitivelor purtabile, însă nu ţin neapărat să îşi pună la mână ceva în fiecare zi”, au transmis reprezentanţii companiei din San Francisco, referindu-se la ceasuri inteligente şi la brăţări de fitness, scrie USA Today. 
 
„Având în vedere că va fi purtat aproape toată ziua, informaţiile obţinute vor fi unele relevante”, spune Shaz Khang, şeful OMsignal. 
 
Preţul Ombra este de 150 de dolari, putând fi comandat de pe site-ul companiei producătoare.

Sursa: Gândul.info

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase