Home » D:News » O femeie a rămas BLOCATĂ într-o centură de castitate şi a chemat pompierii în ajutor

O femeie a rămas BLOCATĂ într-o centură de castitate şi a chemat pompierii în ajutor

Autor: Alin Motogna 02.02.2016
Cazul a avut loc în oraşul italian Padova.

Săptămâna trecută, o femeie din Italia a cerut ajutorul pompierilor într-o problemă…delicată. Ea declarase că a pierdut cheia centurii de castitate pe care o purta şi avea nevoie ca oamenii de intervenţie să îi de o mână de ajutor pentru a o descotorosi de obiectul metalic.

Iniţial, femeia în vârstă de 60 de ani le-a spus pompierilor din Padova că are nevoie de cineva să o ajute să deschidă un lacăt. În momentul în care aceştia au întrebat-o unde locuieşte, pompierii au crezut că a încuiat uşa casei şi nu mai putea intra, dar, atunci când şi-a ridicat puloverul, a ieşit la iveală o centură de castitate din metal.

Pompierii au reuşit să distrugă lacătul care închidea centura şi au început imediat investigaţiile, pentru a afla cum a ajuns femeia într-o astfel de situaţie. Rezultatele cercetării au arătat că aceasta era victimă a violenţei domestice şi ar fi putut purta centura ca să se protejeze de agresorul care îi cauza probleme.

Concluziile la care au ajuns pompierii nu au coincis cu adevăratul motiv prezentat de femeie. Aceasta a declarat că purta centura din metal pentru că îi era teamă să nu fie victima violenţelor sexuale, pe care le văzuse prezentate la televizor.

Sursa: huffingtonpost.com

Vă invităm să urmăriţi şi: Ambalajele din plastic favorizează apariţia obezităţii

                                              Mănuşile inteligente, fabricate din cauciuc, care ar putea ajuta la diagnosticarea cancerului – FOTO

                                              Eşti plecat departe şi îţi lipsesc îmbrăţişările celor dragi? Studenţii americani au găsit soluţia – FOTO