Home » D:News » Vârsta la care oamenii au cele mai satisfăcătoare partide de sex

Vârsta la care oamenii au cele mai satisfăcătoare partide de sex

Vârsta la care oamenii au cele mai satisfăcătoare partide de sex
Publicat: 25.02.2016
O cercetare pe teme sexuale realizată de platforma online Happify a adresat utilizatorilor săi o întrebare foarte importantă: care este vârsta la care oamenii au cele mai satisfăcătoare partide de sex?

Conform rezultatelor obţinute în urma sondajului, partenerii care fac sex, în medie, o dată pe săptămână sunt cei mai fericiţi şi mai mulţumiţi de viaţa lor sexuală. Americanul tipic, căsătorit sau necăsătorit, are parte de două sau trei partide de sex pe lună, scrie CSID.

De asemenea, s-a ajuns la concluzia că partenerii căsătoriţi de mai mulţi ani sau cei care au o relaţie de lungă durată şi fac sex în mod regulat sunt cu mult mai fericiţi decât cuplurile în care activitatea sexuală nu este constantă.

În ceea ce priveşte vârsta la care oamenii sunt cei mai mulţumiţi de viaţa lor sexuală, sondajul a dezvăluit că abia după vârsta de 40 de ani începe perioada cea mai satisfăcătoare din punct de vedere sexual.

Cercetarea mai dezvăluie că 50% din cuplurile care au participat la sondaj au precizat că cele mai bune partide de sex din viaţa lor le-au experimentat alături de partenerii stabili de viaţă, indiferent de vârsta participanţilor, citează CSID.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase