Prima pagină D:News

Culoarea hainelor pe care le purtăm ne influenţează starea de spirit. Experimentul INEDIT la care au luat parte cinci femei

Redactia Descopera.ro | 03.04.2016 | ● Vizualizări: 2329
Sursa:adweek.com/Foto:Marc Baptiste     + zoom
Galerie foto (1)

Femeile au pus la dispoziţia unui site de anunţuri matrimoniale fotografii în care erau îmbrăcate în negru sau în culori vii

Femeile aflate în căutarea unui partener îşi pot dubla şansele de succes pe site-urile matrimoniale, prin alegerea unor fotografii în care sunt îmbrăcate în haine deschise la culoare, în loc de cele negre, care transmit răceală şi inaccesibilitate.

Cinci femei au participat la un experiment al unei case de modă. Acestea au pus la dispoziţia unui site de anunţuri matrimoniale fotografii în care erau îmbrăcate în negru sau în culori vii, având aceeaşi coafură, machiaj şi poziţie în poze.

Fotografiile cu haine în culori deschise au provocat cu 45% mai mult interes. Doar o femeie dintre cele cinci participante la studiu a stârnit cu 25% mai mult interes fiind în negru. Participantele au recunoscut că le-a plăcut mai mult cum arată în culori deschise şi au mărturisit că s-au simţit mai interesante, mai încrezătoare şi mai amuzante.

De multe ori, femeile evită modelele colorate, mai ales pentru că nu sunt sigure ce anume le stă bine, dar şi pentru că se tem să iasă în evidenţă. Hainele negre transmit răceală şi inaccesibilitate, explică psihologul James Preece. Culorile luminoase şi vii sunt un semn de căldură, caracter senin şi fericire.

Sursa: rador.ro

Vă mai recomandăm şi: Acest dispozitiv TRANSFORMĂ deşeurile din plastic în ciuperci comestibile - VIDEO

                               Un vehicul fără şofer al companiei Google a lovit un autobuz, în Statele Unite -- VIDEO

                              WhatsApp opreşte suportul pentru mai multe versiuni de sisteme de operare mobile până la sfârşitul acestui an