Home » D:News » Ce îi surprinde pe oameni cel mai mult atunci când călătoresc într-o maşină fără şofer

Ce îi surprinde pe oameni cel mai mult atunci când călătoresc într-o maşină fără şofer

Ce îi surprinde pe oameni cel mai mult atunci când călătoresc într-o maşină fără şofer
Publicat: 18.03.2016
Reprezentanţii Google au participat la festivalul SXSW şi au oferit mai multe detalii interesante despre programul de maşini autonome al companiei, Jennifer Haroon, şeful acestei divizii de business, declarând că oamenii care călătoresc în maşini fără şofer sunt suprinşi de trei lucruri, scrie Go4it

Potrivit Go4it, acestea sunt lucrurile care îi surprind cel mai mult pe oamenii care călătoresc într-o maşină fără şofer:

1. Sunt impresionaţi de cât de multe detalii poate vedea maşina. Automobilele autonome ale companiei au o vedere de 360 de grade tot timpul. Chiar şi aşa, nu pot evita întotdeauna acidentele. Senzorii sunt capabili să „vadă” pe o rază de două stadioane de fotbal în jurul maşinii, dacă nu este obstrucţionat câmpul vizual.

2. Se aşteaptă la mai multă acţiune. Foarte multor persoane li se pare „plictisitor” să meargă cu o maşină autonomă.

3. Încep să aibă încredere în tehnologie repede. La scurt timp după ce văd ce pot face maşinile autonome, oamenii au încredere în acestea şi se simt în siguranţă la bordul lor.

Haroon a spus că a fost greu pentru Google când un automobil autonom de-al companiei a provocat primul său accident rutier în februarie, dar a dat asigurări că de atunci sute de modificări au fost făcute pentru a se evita în viitor astfel de incidente, potrivit Go4it.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase