Home » D:News » Visul de a avea propria insulă poate fi realizat cu 1,5 milioane de lire sterline – FOTO

Visul de a avea propria insulă poate fi realizat cu 1,5 milioane de lire sterline – FOTO

Visul de a avea propria insulă poate fi realizat cu 1,5 milioane de lire sterline – FOTO
Publicat: 27.03.2016
Mulţi oameni visează să aibă propria lor insulă.

Şi cu dealurile sale frumoase, apele albastre şi o atmosferă serenă, Insula West Skean din largul coastei sud-vestice a Irlandei pare să le aibă pe toate.

Galerie foto

vezi galeria
8 foto

Izolată de restul teritoriului, insula care are 133.551 de metri pătraţi şi propria pistă de aterizare ar putea fi ultimul refugiu pentru a scăpa de oraşele stresante.

Pe insulă se află, de asemenea, patru case tradiţionale în stil rural din piatră, recent renovate, şi plaje proprii. Iar totul costă doar 1,5 milioane de lire sterline – acelaşi preţ care se plăteşte pentru o casă cu două camere în centrul Londrei.

Oricum, deşi pare izolată, insula se află la numai 2,4 kilometri de coasta sud-vestică a Irlandei şi nu este complet ruptă de civilizaţie, întrucât are acces la internet de mare viteză.

Sursa: Rador

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase