Home » D:News » O tânără din Kenya îşi poate îndeplini acum visul. Iniţiativa pornită de utilizatorii Facebook

O tânără din Kenya îşi poate îndeplini acum visul. Iniţiativa pornită de utilizatorii Facebook

O tânără din Kenya îşi poate îndeplini acum visul. Iniţiativa pornită de utilizatorii Facebook
Publicat: 28.03.2016
O femeie din Kenya,care nu îşi permitea să meargă în vacanţă,a editat mai multe fotografii din călătoriile unor oameni pentru a se include pe ea însăşi în diferite ipostaze amuzante.
Pentru că nu şi-a permis o călătorie în Asia, Sevelyn Gat s-a inserat ea însăşi cu ajutorul programelor de editare foto în anumite imagini, de pildă în cea în care apare alături de Marele Zid Chinezesc sau lângă un templu. Tânăra şi-a postat imaginile în care apare în diferite ipostaze amuzante pe Facebook, informează BBC. Imaginile editate în Photoshop au ieşit atât de urâte încât i-au înduioşat pe utilizatorii reţelei de socializare Facebook care au răsplătit-o pe tânăra din Kenya cu mii de like-uri.
 
Omul de afaceri din Nairobi Sam Gichuru a fost şi el impresionat de povestea tinerei sărând în ajutorul său. Acesta a colectat suma necesară de bani ca femeia din Kenya să plece în vacanţă.
 
Potrivit site-ului Sick Chirpse, Sam Gichuru şi-a rugat prietenii să doneze bani pentru călătoria tinerei, pentru cazarea la un hotel de patru stele, asigurarea medicală şi ceva bani de buzunar.
 
Sevelyn Gat şi-a obţinut cu această ocazie primul său certificat de naştere, iar în prezent a depus actele pentru eliberarea unui paşaport şi a obţinut un internship ca manager de proiecte.
 
Utilizatorii reţelelor social media nu s-au putut abţine să nu editeze ei înşişi imagini cu Sevelyn Gat în alte destinaţii ale lumii, utilizând hashtag-ul #WhereIsSeveGatsNow.
 
Sursa: gandul.info.
 
 
                                   Aplicaţia pe care Google o oferă pentru transmisii live de pe smartphone
    
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase