Home » D:News » Britanicii au o altă variantă a ”alergatului după autobuz”. O turistă s-a aruncat în ocean pentru a prinde un transatlantic care tocmai părăsea portul – VIDEO

Britanicii au o altă variantă a ”alergatului după autobuz”. O turistă s-a aruncat în ocean pentru a prinde un transatlantic care tocmai părăsea portul – VIDEO

Publicat: 03.04.2016
Britanicii au o altă variantă a ”alergatului după autobuz”. O turistă s-a aruncat în ocean pentru a prinde un transatlantic care tocmai părăsea portul – VIDEO
Femeia credea că la bordul navei se află soţul ei.

O femeie britanică în vârstă de 65 de ani a fost salvată de pescari din apele Oceanului Atlantic, în timp ce încerca să ajungă din urmă înot un transatlantic care tocmai părăsea portul din Madeira.

Femeia credea că la bordul navei se află soţul ei. Susan Brown a declarat poliţiei maritime portugheze că a decis, sâmbătă, împreună cu soţul ei să îşi întrerupă croaziera cu nava Marco Polo în Funchal, capitala Insulei Madeira din Portugalia, şi să plece spre casă cu avionul.

După o ceartă care a avut loc între cei doi, femeia s-a rătăcit de soţul ei în aeroportul din Funchal şi era disperată. Ea credea că soţui ei s-a întors pe transatlantic şi de aceea a încercat să ajungă din urmă nava care tocmai părăsea portul – a relatat Felix Marques, comandantul portului.

Susan Brown a plutit pe apele oceanului timp de patru ore, până când a fost observată de un pescador local care a luat-o la bord. Apa oceanului avea 18 grade Celsius.

Femeia a fost transportată cu hipotermie la spital, unde ulterior a fost transferată la secţia de psihiatrie – a adăugat comandantul. Poliţia a comunicat că soţul femeii nu se afla pe vapor, ci zburase cu avionul la Bristol.

Sursa: Rador

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase