Home » D:News » Nu doar pisicile sunt la modă. Surpriză pentru clienţii unei cafenele din Tokio

Nu doar pisicile sunt la modă. Surpriză pentru clienţii unei cafenele din Tokio

Nu doar pisicile sunt la modă. Surpriză pentru clienţii unei cafenele din Tokio
Publicat: 11.04.2016
Ideea e venit din dorinţa a elimina imaginea neprietenoasă pe care o are această creatură ţepoasă, scrie The Guardian.

Pentru acei locuitori ai oraşului Tokio care doresc să-şi petreacă timpul în compania animalelor, există de acum o alternativă foarte bună – cafenea tematică cu arici.

Deoarece cafenelele tematice cu pisici, câini, iepuri sau chiar şerpi sunt insuficiente pentru o ţară care iubeşte toate lucrurile drăguţe, în Japonia s-a deschis o cafenea cu arici.

Pentru o taxă de doar 9 euro în timpul săptămânii şi 12 euro în zilele de sărbătoare orice doritor se poate juca timp de o oră cu un arici sau îl poate avea companie la o cafea.

“Toţi aceşti arici sunt foarte prietenoşi, deşi unii te mai şi înţeapă”, a declarat Anna Cheung, o micuţă vizitatoare britanică de doar 11 ani.

“Am vrut să arătăm oamenilor farmecul aricilor, care dau adesea impresia că sunt greu de manevrat”, a spus Mizuki Murata, vânzătoare la cafeneaua “Harry”, care mai luctează şi la o cafenea cu iepuri. Aceasta povesteşte că ideea a avut un imens succes, clienţii stând adesea la coadă.

“Cel mai drăguţ lucru pe care poţi să-l faci în legătură cu aricii e să-i faci la un moment dat să se deschidă în faţa ta şi să-şi arate faţa”, a mai spus Mizuki.

Sursa: Gândul
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase