Home » D:News » Proiectul lui Model 3, produs de Tesla, urmează să fie finalizat în curând – VIDEO

Proiectul lui Model 3, produs de Tesla, urmează să fie finalizat în curând – VIDEO

Proiectul lui Model 3, produs de Tesla, urmează să fie finalizat în curând – VIDEO
Publicat: 06.06.2016
Automobilul urmează să fie lansat pe piaţă de-abia la sfârşitul anului viitor.
Într-o conferinţă organizată pe data de 2 iunie, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a spus că proiectul noului produs conceput de compania sa, Model 3, va fi finalizat în aproximativ şase săptămâni. ,,Design-ul lui Model 3 este aproape gata. Estimăm că planul de proiectare va fi complet peste aproape şase săptămâni. Dacă vom avea idei interesante, le vom transpune în versiunile 2 şi 3 ale noului model”, a spus antreprenorul american. 
 
Musk a declarat în mai multe rânduri că ,,orgoliul” a fost unul dintre factori multipli care au contribuit la întârzierile şi problemele din procesul de fabricaţie al Modelului X. De la lansare, livrările acestui model au fost la început mai slabe decât era de aşteptat,.datorită unor probleme legate de calitatea portierelor cu deschidere verticală. Din acest motiv, susţine magnatul american, există mai multe idei care urmează să fie puse în aplicare până la lansarea propriu-zisă a lui Model 3, la sfârşitul anului 2017. 

 
 
 
Sursa:theverge.com
 
În aceeaşi conferinţă de presă, Elon Musk a menţionat că Tesla va organiza un eveniment special la sfârşitul acestui an, în care va fi prezentat proiectul complet al lui Model 3. Există, însă, voci care susţin că pe schiţele prezentate până acum apar unele erori, mai ales în cele în care este descris interiorul automobilului, care pare să fie incomplet. 
 
Sursa: theverge.com
 
 
 
                                              Un şofer prins dormind la volanul unui Tesla cu autopilotul pornit – VIDEO
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase