Home » D:News » IMAGINI uimitoare. Cum se descurcă pilotul automat al noii maşini Tesla în traficul din New York

IMAGINI uimitoare. Cum se descurcă pilotul automat al noii maşini Tesla în traficul din New York

Publicat: 15.10.2015
Noul sedan produs de Tesla a benficiat de o actualizare a software-ului funcţiei de pilot automat care îi permite acestuia să ghideze maşina de pe o bandă pe alta şi să facă parcări laterale în condiţii de siguranţa maximă. Cei de la Tesla i-au făcut o probă în traficul din New York iar rezultatele sunt uimitoare.

Cea mai recentă versiune este un vehicul cu totul autonom, dar după cum vedem în filmuleţ, o să-i ia şoferului un oarecare timp pentru a se obişnui cu noul mod de condus.

Panoul de bord oferă o vizualizare complexă a drumului, iar maşina foloseşte un radar, un aparat de fotografiat şi alţi senzori cu ultrasunete pentru a-i permite utilizatorului o deplasare în condiţii de siguranţă către destinaţie propusă.

Cu toate acestea, printre dezavantaje este şi faptul că automobilul are nevoie de şofer pentru a fi conectat la modul automat şi nu poate interpreta semnele de circulaţie. Totuşi, noua actualizare a software-ului aduce funcţia de pilot automat tot mai aproape de perfecţiune.

Videoclipul cu testul maşinii Tesla a fost vizualizat de peste 600.000 de internauţi în mai puţin de 24 de ore de la publicarea lui.

Sursa: TNW

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase