Home » D:News » 1000 de dolari bacşiş pentru o chelneriţă. Ce surpriză a avut a doua zi

1000 de dolari bacşiş pentru o chelneriţă. Ce surpriză a avut a doua zi

1000 de dolari bacşiş pentru o chelneriţă. Ce surpriză a avut a doua zi
Publicat: 20.06.2016
O chelneriţă din SUA a primit un bacşiş de peste 1000 de dolari pentru o consumaţie de doar 40. A doua zi a avut însă o mare surpriză

O chelneriţă din Statele Unite a primit un bacşiş neaşteptat de mare, peste 1000 de dolari. După doar câteva ore clientul excesiv de generos s-a întors la restaurant şi a spus că gestul său a fost o greşeală. Acesta a cerut banii înapoi şi a dat vina pe alcool pentru marea sa generozitate.

Clientul, în culmea fericirii şi ameţit de aburii alcoolului, consumase trei pahare cu vin şi o portie de mâncare. La plecare, a achitat nota de plată, iar bacşişul a uimit-o pe chelnerita.

1.088 de dolari a lăsat bărbatul deşi comanda sa valorase doar 40 de dolari. Patronul restaurantului din Colorado le-a spus, însă, angajaţilor să lase banii în casa de marcat pentru câteva zile, gândindu-se că este vorba de o eroare, informează  ştirileprotv.ro.

”Pâna acum cel mai mult am primit 100 de dolari. Când am vazut am zis că poate este vorba de un milionar”, a declarat chelneriţa.

Dar visul ei nu s-a împlinit. Dimineaţa, după doar câteva ore  bărbatul s-a întors în local. Angajaţii restaurnatului, i-au returnat banii clientului care se arătase iniţial atât de darnic. El a ţinut totuşi să lase un bacşiş. De această dată însă o sumă mult mai rezonabilă, 60 de dolari.

”Te simţi ca atunci când cineva îşi spune că ai câştigat la loterie, dar e o mare farsă. Asta este…”, a mai spus cu tristeţe una dintre anhajatele localului.

Clientul şi-a cerut scuze pentru confuzia creatî, iar angajaţii restaurantului, mândri de cum au gestionat situaţia, speră că bărbatul va reveni acolo.

Sursa: gandul.info

Vă mai recomandăm şi: Aceşti oameni au supravieţuit cea mai lungă perioadă de timp fără aer, apă, sau somn

                                            Slow Tourism – călătorii de vis în trenuri de lux

                                            Cofeina nu mai are aproape niciun efect în cazul mai multor zile cu somn puţin

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase