Home » D:News » Ce mănâncă Obama, Merkel sau Putin. Meniul marilor lideri politici

Ce mănâncă Obama, Merkel sau Putin. Meniul marilor lideri politici

Publicat: 20.06.2016
Ce mănâncă Obama, Merkel sau Putin. Meniul marilor lideri politici
Bernard Vaussion, un chef pensionar care a gătit pentru preşedinţii Franţei pentru aproape 40 de ani, a dezvăluit obiceiurile alimentare ale celor mai importanţi oameni ai planetei, informează One.ro.

Conform lui Vaussion, Jacques Chirac savura melcii şi varza murată, Francois Mitterrand avea o slăbiciune pentru fructele de mare, Nicholas Sarkozy urăşte brânza iar lui Francois Hollande îi place „totul”.

Angela Merkel. Cancelarul german adoră să gătească, iar printre mâncărurile sale favorite se numără letcho, o tocană de legume ungurească, shashlik, care este o frigăruie picantă, dar şi supa de cartofi, păstrăvul şi prăjitura cu prune.

Evo Morales. Preşedintele Boliviei a stârnit în 2010 o controversă când a dat de înţeles că puiul, carnea de pui, îi tranformă pe bărbaţi în homosexuali. La un summit în Cochabamba, Morales a pretins că toată carnea de pui este injectată cu hormoni feminini, făcându-i pe bărbaţi să devină gay din heterosexuali. Mâncarea sa preferată este supa de quinoa. Nu mănâncă niciodată fast food, fiind convins că acesta provoacă boli grave.

Barack Obama.  Se pare că mâncarea preferată a lui Obama este sandviciul, pe care îl savurează la orice prânz. Preşedintele american urăşte sfecla roşie şi, după declaraţiile sale, leguma sa favorită este broccoli.

Citeşte continuarea articolului pe One.ro.

Vă mai recomandăm şi: Vrei să mănânci mai puţin? Foloseşte o furculiţă mai mare!

                                             Chelnerii-roboţi sunt folosiţi în din ce în ce mai multe ţări asiatice! (VIDEO)

                                             Filmele nominalizate la Oscar inspira feluri de mancare

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase