Home » D:News » Atitudinea jignitoare pe care a avut-o o stewardesă americană faţă de un pasager de origine musulmană

Atitudinea jignitoare pe care a avut-o o stewardesă americană faţă de un pasager de origine musulmană

Atitudinea jignitoare pe care a avut-o o stewardesă americană faţă de un pasager de origine musulmană
Publicat: 24.07.2016
Mohamed Ahmed Radwan se afla la bordul unui avion al American Airlines, când stewardesa i-a spus: ,,Sunt cu ochii pe tine".
„Atunci când domnul Radwan a mers să-şi ocupe locul în avion, o însoţitoare de zbor a anunţat în public, cu voce tare: ‘Mohamed Ahmed, locul 25-A: Sunt cu ochii pe tine'”, se arată în plângerea formulată de avocatul Consiliului pentru Relaţiile Americano-Islamice, care a fost înaintată Ministerului Transporturilor din SUA.
 
Stewardesa ar fi repetat de două ori avertismentul, iniţial mai încet, iar apoi, după aproximativ un minut, a anunţat prin sistemul de sonorizare: „Mohamed Ahmed, e un nume foarte lung, locul 25-A: sunt cu ochii pe tine”, a adăugat avocatul.
 
Radwan s-ar fi apropiat apoi de însoţitoarea de zbor şi i-ar fi cerut explicaţii cu privire la remarcile pe care le-a făcut. Aceasta ar fi răspuns că supraveghează pe toată lumea, adăugând că Mohamed Radwan este „prea sensibil”. După discuţii cu stafful companiei despre comportamentul stewardesei, bărbatul a fost, în cele din urmă, escortat afară din aeronavă.
 
„În condiţiile unei retorici anti-musulmane în continuă ascensiune în Statele Unite şi a crimelor pe motive religioase sau rasiale, acest tip de comportament necugetat şi nociv nu ar trebui să fie tolerat de companiile aeriene din ţara noastră, care, prin lege, au obligaţia să-i transporte pe toţi indivizii care solicită şi plătesc pentru călătorie, în manieră egală şi nediscriminatorie”, se mai arată în plângerea formulată.
 
În replică, un purtător de cuvânt al companiei aeriene a transmis că acesta acuzaţii au fost analizate şi că nu s-a constatat existenţa unei discriminări.
 
Sursa: gandul.info

Vă mai recomandăm şi: Charles Joughin, pasagerul de pe Titanic care a reuşit să supravieţuiască pentru că băuse foarte mult alcool. A fost un adevărat erou – FOTO

                                             NASA va construi un avion care va transporta pasagerii cu de cinci ori viteza sunetului

                                             Goala in aeroport? Ei bine, nu!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase