Prima pagină D:News

Incredibila fotografie realizată de un german. Poţi surprinde fenomenul doar o dată în viaţă

Oana Bujor 07.31.2016 | ● Vizualizări: 8132

Fotograful german Birk Mobius nu a ştiut în 2014 când şi-a îndreptat camera către cer că va realiza cea mai impresionantă fotografie.

În timp ce fotografia o aeronavă Boeing 777 în timpul unui zbor tumultos de 30 de minute de la Frankfurt la Leipzig, vremea furtunoasă a poziţionat aeronava într-un curcubeu, în acel moment un fulger a lovit avionul.

Avionul deţinut de compania germană AeroLogic a aterizat în siguranţă şi nu au fost raportate efectele negative ale ciocnirii. Mobius, însă a reuşit să înregistreze o imagine pe care o putea produce o singură dată în viaţă. Mai târziu acesta a afirmat ,,probabil cea mai unică şi spectaculoasă imagine'' pe care acesta a surprins-o.Desigur, orice avion poate fi lovit o dată la un an de un fulger. Din moment ce ciocnirea de acest fel a cauzat explozia unui depozit de combustibil a unui avion din Statele Unite ale Americii în 1967, aeronavele au fost perfecţionate.

Coliziunea din 1967 a fost singura care a provocat prăbuşirea unui avion comercial, efectul pe care pasagerii unui zbor îl vor resimţi astăzi va fi doar o lumină puternică.

Sursa: Mentalfloss

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Tag-uri: fotografie | avion | fulger | curcubeu