Prima pagină D:News

Timp de 10 zile, un olandez şi-a aşteptat ''iubita'' într-un aeroport din China. Ce s-a întâmplat după

Andreea Diocheteanu 08.04.2016 | ● Vizualizări: 7378

Alexander Pieter Cirk, în vârstă de 41 de ani, a călătorit de curând din Olanda până în Hunan, o provincie din sudul Chinei, în speranţa că îşi va întâlni iubita din mediul online, o chinezoaică cunoscută doar ca Zhang, pe care a aşteptat-o timp de 10 zile în aeroport.

Potrivit BBC, bărbatul a aşteptat-o pe iubita sa timp de 10 zile, dar aceasta nu şi-a făcut apariţia. Cazul bărbatului a devenit cunoscut, reuşind să câştige simpatia Chinei.

Cirk a declarat pentru pesa chineză că a întâlnit-o pe Zhang (26 de ani) în urmă cu 2 luni, într-o aplicaţie, iar dragostea pentru ea a înflorit de atunci, aşa că a decis să ia avionul şi să îi facă o vizită, dar când a ajuns în Hunan, nimeni nu a venit să îl întâmpine la aeroport.

Bărbatul a refuzat să părăsească aeroportul şi şi-a aşteptat iubirea 10 zile, până când a fost dus la spital din cauza epuizării fizice. Presa locală i-a luat interviuri, l-au filmat şi au făcut un reportajul despre bărbatul îndrăgostit.

La o zi după ce reportajul a fost difuzat, Zhang a contactat canalul de televiziune Hunan TV pentru a clarifica lucrurile. Aceasta a crezut că totul este o glumă.

"Am avansat în relaţia romantică, dar mai târziu a părut cam nesimţit faţă de mine", a declarat Zhang pentru Hunan TV.

"Într-o zi mi-a trimis o poză cu biletul de avion, dar am crezut că este o glumă. Nu m-a mai contactat mai târziu".

Pe reţele de socializare din China a fost declanşat un val de comentarii şi păreri la adresa amorezului olandez. Hashtag-ul "Foreign man went to Changsha to meet his online girlfriend/ Bărbat străin s-a dus în Changsha să-şi vadă iubita din online" a fost extrem de popular pe site-ul de micro-blogging Weibo.

"Cred că e prost, de ce ar face cineva aşa ceva?", a întrebat un utilizator.

"Nu ştie că tot ce e în China e fals?", a vrut să ştie un alt internaut.

"Poate femeia s-a dus la aeroport, a văzut cum arată şi s-a răzgândit", a fost teoria propusă de o altă persoană.

Totuşi, au fost şi utilizatori a căror simpatie a fost câştigată de olandezul iubăreţ.

"Uite un tip care ia relaţiile în serios şi nu se joacă cu sentimentele. Dacă nu îl mai vrei, spune-i, ca să se poată duce acasă", a intervenit un internaut.

"Ce spune asta despre integritatea Chineză?", s-a întrebat retoric un alt comentator.

Cirk s-a întors înapoi acasă în cursul acestei săptămâni.

Potrivit unor surse, Zhang este dornică să îl cunoască pe Alexander, imediat după recuperarea post-operatorie, aceasta afirmând că este interesată de a continua relaţia amoroasă.

Sursa: Mediafax