Prima pagină D:News

Cum poţi afla uşor dacă o maşină second-hand are kilometrajul dat înapoi

Redactia Descopera.ro | 09.03.2016 | ● Vizualizări: 3617

InspectorAuto.ro introduce o nouă componentă foarte importantă în rapoartele despre autovehiculele second hand: verificarea kilometrajului.

 Faţă de alte servicii care agregă informaţii despre kilometraj trecute în anunţurile de vânzare, InspectorAuto.ro furnizează informaţiile despre kilometri din mai multe baze de date verificate, kilometri fiind consemnaţi în diverse ocazii – revizii, accidente, inspectii tehnice, etc... Astfel, scade riscul de a cumpăra o maşină cu kilometrajul dat înapoi.

Baza de date cuprinde istoricul de kilometri a peste şase milioane de autoturisme, începând din 2007 până în prezent şi provenite din ţări precum Olanda, Belgia, Germania, Franţa şi Italia.
 
Introducerea componentei legată de kilometri în rapoartele InspectorAuto.ro vine în contextul în care acest instrument de verificare a maşinilor are un design revizuit al site-ului şi al rapoartelor.
 
Aşadar, acum oamenii pot afla înainte să plătească ce informaţii sunt disponibile despre o anumită maşină. Apoi decid dacă merg mai departe şi cumpără unul sau mai multe dintre rapoartele disponibile contra-cost.
 
De asemenea, în demersurile lor de a-şi cumpăra cumpăra o maşină second hand, oamenii pot folosi gratuit ghidul practic de verificare a maşinilor rulate lansat de InspectorAuto.ro în primul trimestru din 2016.