Home » D:News » Un băiat autist a primit 20.000 de felicitări de ziua lui. „Este fabulos, încântător şi amuzant” – FOTO

Un băiat autist a primit 20.000 de felicitări de ziua lui. „Este fabulos, încântător şi amuzant” – FOTO

Publicat: 05.09.2016
Băiatul a primit felicitări trimise de oameni din ţări precum Cipru, Creta şi Australia.

„Tocmai mi-a spus că iubeşte să deschidă felicitări şi, drept urmare, şi-a făcut singur câteva. Suntem o familie mică şi el nu are prieteni, deci primeşte foarte puţine”, a scris femeia pe un grup de pe reţeaua de socializare.

Surpriză! De ziua lui Ollie cutia de scrisori a familiei s-a umplut. Mama lui a povestit că micuţul a primit în jur de 20.000 de felicitări de la oameni din toate colţurile lumii, ca rezultat al postării sale de pe Facebook. 

În comparaţie, se estimează că Regina a primit 17.000 de felicitări cu ocazia aniversării a 90 de ani de viaţă, anul trecut. 

„Stătea în cadă, cu noul lui selfie-stick în mană şi spunea: `Mami, sunt faimos!`”, a povestit mama lui Ollie pentru The Independent. 

Femeia a spus că acest gest al necunoscuţilor care i-au trimis felicitări lui Ollie a însemnat enorm pentru micuţ şi pentru întreaga familie. Ea a povestit că autismul însemnă, pentru băiatul ei, o încetinire în procesul de gândire, dar şi afectarea comunicării sale verbale şi a performanţei academice. 

„Vreau să le mulţumesc tuturor şi să le amintesc că există copii ca Ollie peste tot. Mulţi oameni pot gândi că este o simplă felicitare, însă pentru noi înseamnă enorm. Felicitările pot aduce atât de multă bucurie”, a adăugat aceasta.

Citeşte continuarea articolului pe gandul.info

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase