Home » D:News » Se holbează bărbaţii la sânii femeilor? Răspunsurile ştiinţifice la opt întrebări pe care şi le pun foarte mulţi oameni

Se holbează bărbaţii la sânii femeilor? Răspunsurile ştiinţifice la opt întrebări pe care şi le pun foarte mulţi oameni

Publicat: 10.09.2016
Lumea ştiinţifică poate oferi răspunsul la multe întrebări, următoarele afirmaţii au fost confirmate de studii.

1. Pisica ta te ignoră

Un studiu recent de la Universitatea din Tokyo demonstrează că pisica poate identifica comenzile stăpânului, însă nu îi acordă interes. Care este motivul acestui coportament? Evoluţia. Spre deosebire de câinii care au fost încrucişaţi şi domesticiţi de oameni, pisicile s-au autodemosticit, însă nu sunt concepute pentru a asculta comenzi.

2. Bărbaţii se holbează la sânii femeilor

Într-un articol intitulat ,,Ochii mei sunt aici sus”,  cercetătoarea Sarah Gervais şi echipa sa au utilizat tehnologia pentru urmărirea mişcărilor ochiului pentru a confirma suspiciunile. Bărbaţii îşi petrec mai mult timp privind corpul femeilor şi nu faţa. Ochii au fost deseori aţintiţi în zona taliei şi a sânilor.

3. Porcii iubesc noroiul

Porcii nu au multe glande sudoripare, ceea ce înseamnă că le este greu să-şi controleze căldura corporală. Cercetătorii consideră că porcii se scaldă în noroi pentru că le este cald. Deşi acest fapt este adevărat, în cadrul unui studiu s-a descoperit o schimbare evoluţionară. Porcii nu se tăvălesc în noroi oentru că le e cald. În noile studii se afirmă faptul că porcii se tăvălesc în noroi doar pentru că îi face fericiţi.

4. Cerealele sunt mai gustoase cu lapte

Cercetătorii de la Political Catholic University din Chile au înlocuit laptele cu apa.  Aceasta face ca cerealele să se dizolve mult prea repede devenind prea moi, în timp ce grăsimile din lapte fac ca acest proces să fie mai lent.

5. Şedinţele de la birou sunt groaznice

În cadrul unui studiu din 2005 s-a descoperit că şedinţele de la serviuciu sunt o pierdere de timp. Prin analizarea jurnalului intrării a 37de muncitori, cercetătorii au concluzionat că şedinţele îi fac pe angajaţi să fie stresaţi şi morocănoşi.

6. Tocurile provoacă dureri de picioare

Tocurile exagerează postura, înclină şoldurile şi micşorează pasul. Psihologii susţin că tocurile fac parte din lupta primitivă pentru dobândirea masculului. În cadrul unui studiu s-a descoperit că 64% dintre femeile bătrâne care se plâng de dureri de picioare şi-au petrecut tinereţea purtând tocuri.

7. Studenţii care îşi fac temele au note mai mari

Economistul Nick Ruppşi-a divizat clasa în două grupuri cei care trebuiau să-şi facă teme şi cei care nu trebuiau. Copii care au avut teme pentru acasă au obţinut punctaje mult mai mari la testele ulterioare.

8. Din cauza internetului productivitatea scade

Conform unei cercetări, 53% dintre persoanele cu vârsta între 18 şi 29 de ani întră pe internet cel puţin a dată pe zi pentru a pierde timpul.

Sursa; MentalFloss

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase