Home » D:News » Femeile în vârstă sunt mult mai aventuroase în pat

Femeile în vârstă sunt mult mai aventuroase în pat

Publicat: 03.10.2016
Cercetătorii au demonstrat că femeile în vârstă au parte de mai puţine partide amoroase, dar acestea sunt mult mai pasionale.

Încrederea care vine o dată cu vârsta, abilitatea de comunicare mult mai bună şi realizarea faptului că intimitatea şi afecţiunea sunt la fel de importante ca sexul joacă un rol important în diferenţele pe care le resimt femeile la vârste înaintate faţă de cele tinere.

Teoriile au fost propuse de către cercetătorul de la Universitatea din Pittsburgh care a discutat cu 39 de femei despre viaţa lor sexuală de-a lungul timpului.

Femeile aveau vârste cuprinse între 46 şi 59 de ani, fiind la vârsta menopauzei.

Voluntarele au suferit pierderea libidoului, precum şi alte schimbări corporale legate de fluctuaţiile hormonale. Însă majoritatea au afirmat că lipsa dorinţei sexuale este provocată de locurile de muncă stresante, problemele de familie sau relaţiile instabile.

Un alt număr de femei au declarat că libidoul acestora este mult mai mare decât al soţilor lor. Însă alţi subiecţi au declarat că viaţa lor sexuală s-a îmbunătăţit, unele persoane afirmând că acum se bucură mai mult de partidele de sex deşi sunt mai rare.

Majoritatea au declarat că la această vârstă mai înaintată se simt mult mai încrezâtoare decât atunci când erau tinere. Unele şi-au adaptat viaţa sexuală pentru a compensa schimbările corporale produse de menopauză. Printre acestea se numără preludiul cu o durată mai lungă sau încercarea unor noi poziţii sexuale.

Holly Thomas, liderul cercetării, a declarat ,,Una dintr cele mai impresionante descoperiri a fost reprezentată de numărul mare de femei care s-au adaptat cu succes modificărilor corporale provocate de menopauză”.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase