Home » D:News » Un bărbat a filmat momentul în care îi spune fiului că mama sa a murit. Adevărul şocant din spatele acestui mesaj – VIDEO

Un bărbat a filmat momentul în care îi spune fiului că mama sa a murit. Adevărul şocant din spatele acestui mesaj – VIDEO

Publicat: 15.10.2016
Un bărbat din Ohio a trebuit să îi dea cea mai dureroasă veste băieţelului său în vârstă de 8 ani: mama copilului a murit cu o noapte în urmă, din cauza unei supradoze de heroină. Acesta a filmat momentul şi l-a postat pe Facebook.

Bărbatul a ales să filmeze momentul emoţionant pentru a trage un semnal de alarmă asupra părinţilor care folosesc droguri.

„Asta este pentru toţi dependenţii de droguri care au copii. Astăzi a trebuit să îi spun fiului meu în vârstă de 8 ani că mămica lui a murit din cauza unei supradoze”, a scris Brenden Bickerstaff-Clark pe reţeaua de socializare.

Videoclipul, a atras în doar câteva zile, peste 32 de milioane de vizualizări.

„Nu lăsaţi această boală să oblige pe cineva să îi spună copilului vostru că sunteţi mort din cauza drogurilor. Ăsta a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să îl fac vreodată. Băiatul meu nu mai are mamă din cauza heroinei”, mai scrie în mesajul disperat al bărbatului.

În filmare poate fi observat tatăl cum îi dă vestea micuţului. Acesta, vădit şocat de veste, izbucneşte în lacrimi, nevenindu-i să creadă că nu o să-şi mai vadă mama niciodată.

Iniţiativa sa a fost atât criticată, cât şi lăudată. Totuşi, motivul din spatele acestui act este unul câte se poate de simplu: bărbatul vrea să atragă atenţia asupra pericolului consumului de droguri, în special în cazul adulţilor care au copii.

„Vă rog să cereţi ajutor. Copii voştri nu trebuie să sufere”, a conchis Brenden în mesajul postat pe Facebook.

Sursa: Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase